Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Munka-védelem linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Munka-védelem képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: munkavedelem.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 139 db
3 Tech Kft

3 Tech Kft

Végeselemes modellezés: FEMAP szoftverünk segítségével 30 különféle végeselemes formátumba tudunk kézi és automatahálót készíteni, illetve számításokat elvégezni. Tesztszervezés: Egyetem ekkel, kutató intézetekkel állunk szoros kapcsolatban és az ő együttműködésükkel méréseket tudunk levezényelni. Szervezés, előkészítés, kiértékelés. CAD modellezés: Különféle szerkezetek modellezése, alkatrészek tervezése, összeállítások, rajzok, dokumentációk elkészítése.

77munkaruha - Bp. XI.ker

77munkaruha - Bp. XI.ker

Munkavédelmi bolt Budapest XI.-ik kerületében a Bartók Béla úton. Munkavédelmi felszerelések, munkaruhák nagy számban. Maszkok, fültokok, munkavédelmi cipők, munkavédelmi bakancsok raktáron. Mintaboltunk címe: Budapest 1113 Bartók Béla út. 93. Cégünk több éve foglalkozik munkavédelmi felszerelések terjesztésével, viszonteladó partnerek jelentkezését várjuk. Jöjjön el hozzánk!

A 2000. évi törvény a kémiai biztonságról

A 2000. évi törvény a kémiai biztonságról

A 2000. évi XXV. törvény a munkahelyek kémiai biztonságáról részletesen a Magyar Közlöny 2000. évi 38. számában áll teljes terjedelemben rendelkezésre, most néhány főbb vonatkozást ismertetünk: - A veszély fogalma a toxikus hatás mellett a tűz- és robbanás- illetve környe-zeti veszéllyel is kiegészült, a kémiai biztonság a vegyi anyag teljes életcik-lusára kiterjed ("születéstől az elmúlásig", azaz a veszélyes hulladék is érte-lemszerűen ez a kategória), a hatály az anyagra és a tevékenységre terjed ki, azonban a gyógyászati anyagok, növényvédő szerek, kozmetikai anyagok stb. - amelyekre külön szabályozás vonatkozik - kivételek - Az emberre való veszélyességet a toxikus veszélyeknél 9, a tűz- és robbanás veszélynél 5, a környezetre veszélyességnél 1 osztállyal jellemzik, (fokoza-tok), a veszélyességi osztályoknál, a bejelentésnél a már ismert "R és S" mondatok alkalmazása a gyártó, importáló részéről továbbra is kötelező ("R"= sajátos kockázatok, "S"= biztonsági tanácsok leegyszerűsítve). - Készülőben van a "Magyar veszélyes anyagok jegyzéke": az 1 kg/év felhasz-nálást meghaladó veszélyes anyag felhasználást kell bejelenteni az ÁNTSZ illetékes helyi intézete részére.

A hatóság orientált munkavédelem

A hatóság orientált munkavédelem

Vállalkozásunk teljes körű munkavédelmi szaktevékenységgel foglalkozik. Tevékenységünket a munkavédelmi hatóság szempontjai szerint végezzük. Ez úgy kell érteni, hogy egy adott munkahelyen olyan szemlélettel tartunk például munkavédelmi bejárást, ahogyan egy munkavédelmi felügyelő tenné. Természetesen szóban és írásban hívjuk fel azokra a szabálytalanságokra a figyelmet ami egy esetleges munkavédelmi hatósági ellenőrzéskor büntetési tétel lehet, illetve amik megakadályozhatják az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltételeinek a megvalósulását. Az általun készített munkavédelmi dokumentációk minden esetben megfelelnek a hatályos törvényeknek, jogszabályoknak. Árképzési stratégiánk az ésszerűség alappillérére támaszkodik.

A munkavédelmi szogáltató - DSS

A munkavédelmi szogáltató - DSS

A Direct Safety System Kft. fő profilja a munkavédelem, de emellett környezetvédelemmel, tűzvédelemmel és környezeti mérésekkel is foglalkozik. Teljes körű munkavédelmi szolgáltatást nyújtunk partnereinknek, tehát a munkavédelemmel kapcsolatos összes anyagi és szellemi feltételt biztosítani tudjuk számukra. Így segítjük ügyfeleinket, hogy a törvény által előírt összes munkavédelemmel kapcsolatos kötelezettségüknek eleget tudjanak tenni. Főbb munkavédelmi területeink: kockázatértékelés, munkavédelmi szabályzat készítése, oktatás, stb.

A-D Light Bt

A-D Light Bt

Megalakulásunk óta folyamatosan tevékenykedünk a villanyszerelés, villamos kivitelezés területén. Villanyszerelési munkáink során a kisebb feladatoktól a bonyolultakig minden erősáramú feladatot megoldottunk. További tevékenységünk munkavédelmi felülvizsgálatok készítése. Külső cégek megbízásából szaktanácsadói feladatok ellátása. Megrendelésre érintésvédelmi, villámvédelmi és tűzvédelmi ellenőrzéseket is végzünk. Rendszeresen készítünk biztonságtechnikai felülvizsgálatokat is. Rendelkezünk az ELMŰ-ÉMÁSZ Minősített Elektromosipari Szakvállalkozói engedéllyel.

Akciós munkavédelmi webáruház

Akciós munkavédelmi webáruház

Az M3 road Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 1994-ben alakult. Tűz- és munkavédelmi eszközök kereskedelmével, kapcsolódó szolgáltatásokkal és munkaruházati termékek gyártásával foglalkozik. Termékeink közvetlenül az importőröktől származnak, így a kimagasló forgalomnak köszönhetően folyamatos akciókkal, alacsony árakkal szolgálhatjuk vásárlóink érdekeit. Néhány jelentős gyártónk: Lux OpticaL, JSP, Peltor, 3M, Parade, Lemaitre, Earline, Tidy Professional, Top-Lock, Eurotechnique, Sup Air Style. Vállaljuk tűzvédelmi szabályzatok, felülvizsgálatok elkészítését, megtartását. Forgalmazzuk a modern kor követelményeinek megfelelő tűzvédelmi eszközöket, tűzoltó készülékeket, tűzcsapszerelvényeket, szekrényeiket. Jelentős kedvezményekkel várjuk az ország valamennyi településéről a felhasználókat, de még a tűzvédelmi szakembereket is, hiszen tőlünk importőri áron vásárolhatnak.

AN-ZO Bt. Kaposvár

AN-ZO Bt. Kaposvár

Fő tevékenységi körünk: Tűzvédelem: Tűzvédelmi szabályzat elkészítése, Tűzriadó terv elkészítése, tűzveszélyességi osztályba sorolás, a szükséges tűzoltó készülékek, felszerelések megállapítása, tűzoltó készülékek üzemeltetői felülvizsgálata, új beruházások felülvizsgálata. Oktatások: Hatóságokk al való kapcsolattartás, tanácsadás, tűzveszélyes anyagok raktározási mennyiségének megállapítása, tűzterhelés számítása, tűzvédelmi gyakorlat lebonyolítása, tűzvédelmi szakvizsgáztatás.

ANTI - PYRO Kft

ANTI - PYRO Kft

Cégünk a biztonságtechnika terén a régió meghatározó tényezőjévé nőtte ki magát.Működési területünk országos szintre terjed ki. 1990 óta meghatározó a szakmában, mára már több mint 25 szakértő segítő napi munkájukat. Folyamatos fejlődés, és növekvés, és a jövőben is ezt képviselik. Főleg tűz- és munkavédelemmel foglalkozunk.

Hirdetés
Aqua-Planing Bt

Aqua-Planing Bt

AAz Aqua-Planing Szolgáltató Bt. egy 1994 óta működő, 100%-ban magyar tulajdonú gazdasági társaság, mely hosszú évek tapasztalatával áll a legnevesebb hazai és nemzetközi cégek rendelkezésére. Fő tevékenységi területünk a teljes körű üzemeltetési és takarítási feladatok ellátása. Ehhez szakembereink segítségével biztosítjuk a piaci elvárásoknak megfelelő, dinamikus fejlődést, és szolgáltatásaink körének folyamatos bővítését. Fő tevékenységi területünk a teljes körű üzemeltetési és takarítási feladatok ellátása.

Aquarius-S Bt

Aquarius-S Bt

Cégünk 2001. január 1-én kezdte meg működését. Fő tevékenységi körök:Tűzvédelmi szabályzat készítése, Munkavédelmi szabályzat készítése, HACCP élelmiszerhigiéniai minőségbiztosítási rendszer kiépítése, Telepengedélyezések előkészítése.

AV érintésvédelem

AV érintésvédelem

Érintésvédelem, villámvédelem, tűzvédelem ? mindegyikben otthon vagyunk! Teljes körű biztonságtechnikai felülvizsgálatok kedvező áron, rugalmasan, akár azonnali jegyzőkönyvkészítéssel. Tűzvédelmi és érintésvédelmi felülvizsgálat kivitelezéssel, dokumentációval tapasztalt csapattól. A tűzvédelmi felülvizsgálatba beletartozik az épület állapotának, állagromlásának felmérése, a helyiségek szerelési munkálatai is. Szakértő felülvizsgálati eljárások körültekintően, szabványok szerint, üzembe helyezés előtt és időszakosan.

B+B 2002 Kft

B+B 2002 Kft

Cégünk 2002 óta folytatott munkavédelmi, tűzvédelmi, biztonságtechnikai szaktevékenységet. A munka- és tűzvédelmi szaktevékenységet folyamatos és eseti megbízás alapján végzem a munka világának különböző területén. Jelenleg főállásban is a munkavédelem, tűzvédelem, biztonságtechnika területén tevékenykedem. Tevékenységemhez tartozik a Nehéz és Könnyű gépkezelők OKJ. iskolarendszerű oktatásának szervezése. Egy műszakilag képzett, hosszú gyakorlattal rendelkező társaság vállalkozik arra, hogy teljes körűen elvégezze az alábbiakat az Ön vállalata, illetve vállalkozása számára.

Bakszi Bt

Bakszi Bt

Hogy ne fizessen bírságot! Ebben segítünk önnek valamint cégének! Szolgáltatásaink: Könyvelés, Munkavédelem, Tűzvédelem, Műszaki tanácsadás, Erdőtervezés, műszaki tanácsadás, környezetvédelem. Cégünk ezeket a szolgáltatásokat nyújtja önnek. Keressen fel minket és érezze magát biztonságban. Egyedi hulladékgazdálkodási terv készítésére köteles az a gazdálkodó szervezet, amelynek gazdálkodása során évente 10 tonna mennyiséget meghaladó veszélyes hulladék keletkezik, vagy az évente keletkező összes - a veszélyes és nem veszélyes - hulladék mennyisége meghaladja a 200 tonnát.

Baleset Vonal

Baleset Vonal

Segíti a személyi sérüléssel járó közlekedési balesetek (vezető, utas, gyalogos, kerékpáros), munka- és foglalkozási balesetek, közterületen bekövetkező balesetek (esések, elcsúszások) jogi megoldását! Teljes körű ügyintézés a balesettől a kifizetésig! Érvényesíti a balesetek folytán bekövetkezett anyagi károkat (ingóságok, ingatlanok sérülése), érvényesíti az Önnek járó maximális vagyoni és nem vagyoni kártérítést! Képviseli az Ön érdekét a Biztosítóval és a Károkozóval szemben!

Baleseti kártérítés - ügyvéd

Baleseti kártérítés - ügyvéd

Amennyiben a munkavállaló munkavégzés közben szenved balesetet, a munkáltató a munkavállaló teljes vagyoni és nem vagyoni kárának megtérítésére köteles a munka törvénykönyve szerint. Sok munkáltató felelősségbiztosítást köt ezekre az esetekre, így pedig a munkáltató helyett a felelősség biztosító téríti meg a munkavállaló kárát.

Bán Péter

Bán Péter

Munkavédelmi és gépész-tűzvédelmi szakértő egyéni vállalkozó, szakterületem a munkavédelem, munkabiztonság és a tűzvédelem. Tevékenységeimet, főképpen Dél-Alföldi régióban és annak vonzáskörzetében végzem (Csongrád, Békés, Bács-Kiskun megyékben), előzetes időpont egyeztetés után az ország egész területén vállalom a cégdiagnosztika elvégzését! Egy vállalkozásnak, hogy megfeleljen a mai elvárásoknak sok, nem a vállalkozás profiljába illő, illetve nem a közvetlen feladata elvégzéséhez szükséges költségeket kell kifizetnie. Ilyenek azok a költségek, melyeket törvényekben előírt, és rendeletekben meghatározott fel-adatok elvégeztetéséhez szükségesek. (munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem, eme-lőgépek-targoncák felülvizsgálata stb.) Ezekre a feladatokra saját munkavállalót tartani költséges és sokszor teljesen felesleges. Olyan munkavállalót találni, aki minden felsorolt területen otthon van és biztos kézzel irányí-taná a tennivalókat gyakorlatilag lehetetlen. Ebben segítünk Önnek.

Tuti menü