Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Munkavédelmi hírek, információk képes leírás - Munka-védelem.tlap.hu
részletek »

Munkavédelmi hírek, információk - Munka-védelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: munkavedelem.tlap.hu » Munkavédelmi hírek, információk
Keresés
Találatok száma - 12 db
BDO - Munkaidőkeret

BDO - Munkaidőkeret

Könyvünk a Munkaidőkeret kalauzt érdemes elolvasnod, mert ez a könyv olyan témát dolgoz fel, amiről más egyéb munkajogi szakkönyvekben csupán fél vagy egy oldalt olvashatsz, mert erről a témáról más szakkönyv jelenleg nincs a piacon. Mert ha mérlegképes könyvelő vagy, egy kreditpont jár érte, mert a könyv más stílusban íródott a jogi szakkönyvek szokásos stílusától, így azok is könnyedén megérthetik mondanivalóját, akik még nem rendelkeznek előképzettséggel ezen a területen s mert a könyvet lektoráló Dr. Pál Lajos neve garanciát jelent. Kérjük keresd fel weboldalunkat további információkért.

Előzetesben maradnak a munkavédelmi vezetők

Előzetesben maradnak a munkavédelmi vezetők

További 30 nappal meghosszabbította a bíróság az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) két vezetőjének előzetes letartóztatását - olvasható a keddi Magyar Nemzetben. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) december közepén kezdeményezte a főfelügyelőség elnökének, Papp Istvánnak és az ellenőrzési főosztály vezetőjének, Cseke Zoltánnak az előzetes letartóztatását. Mindkettejüket hét rendbeli hivatali visszaéléssel gyanúsítják.

Fire Box Kft. Munkavédelem, Tűzvédelem, és Környezetvédelem

Fire Box Kft. Munkavédelem, Tűzvédelem, és Környezetvédelem

Munkavédelemmel, a tűzvédelemmel a környezetvédelemmel kapcsolatos hírek újdonságok. És a Fire Box Kft-vel kapcsolatos hírek újdonságok. A Fire Box Kft. munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi szakcég, szolgáltatásainkat Magyarország egész területén nyújtjuk. Szakembereink az összes feladatot elvégzik az Ön számára ami a munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén előfordulhat cégénél. Szolgáltatásaink összes körét angol szaknyelven is biztosítjuk. Célunknak tekintjük, hogy vállalkozásunk komplex munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi szolgáltatásokkal segítse az Ön cége biztonságtechnikai szempontú felhőtlen működését.

MEBIR, illetve OHSAS tanúsítás alkalmazottai munkavédelme érdekében

MEBIR, illetve OHSAS tanúsítás alkalmazottai munkavédelme érdekében

A MEBIR, valamint OHSAS tanúsítások munkavédelmi tanúsítások. A MEBIR, valamint OHSAS szabványban előírtak megvalósítása effektíven javítja a munkabiztonságot, a alkalmazottak balesetvédelmét. Az OHSAS és MEBIR tanúsítások tartalmazzák azokat a szabályokat, amik szükségesek egy szervezet biztonságos működéséhez.

Munka- és Tűzvédelem magazin - Az elérhető segítség

Munka- és Tűzvédelem magazin - Az elérhető segítség

Cégünk immár hat éve segít eligazodni a gazdasági élet szereplőinek abban a hatalmas adattengerben, ami körülvesz bennünket. Fő profilunk gazdasági adatbázisok készítése írott és elektronikus formában. Jelenleg négy területen nyújtunk segítséget a cégeknek, melyek a következők: Munkavédelem, Tűzvédelem, Biztonságtechnika és a Környezetvédelem. Emellett folyamatosan építünk egy átfogó adatbázist, ami a magyarországi ISO minősítéssel rendelkező cégeket gyűjti össze. Jelenleg ez a legteljesebb ilyen jellegű adatbázis a piacon.

Munkaruha gyártás

Munkaruha gyártás

Munkaruha, kabát, mellény gyártás - Egyedi színösszeállítás, modern fazon Hiába tudjuk mi a saját termékünkről, hogy kiváló minőségű, komfortos és strapabíró az adott munkakörben, mert ezeket Ön csak akkor ismerheti majd meg, ha már együtt dolgozunk! Munkaruha gyártás, védőeszközök és munkavédelmi felszerelések forgalmazása

Munkavédelem

Munkavédelem

A teljes körű munkavédelmi szolgáltatás mellett, a Munkamédia CD-ROM-ok (10 féle) készítésével foglalkozom, melyek úgy a munkáltatók számára, mint a munka- és tűzvédelmi szakemberek számára hasznos segédanyagok a különböző dokumentációk elkészítéséhez. A CD-k tartalomjegyzékét a honlapon meg lehet tekinteni, és ha tetszik amit lát, meg lehet rendelni. Egy újdonsággal is szolgálok; nevezetesen a FogEG szoftver került a kínálatba, mely egy Foglalkozás-egészségügyi nyilvántartó és felmérő rendszer. Ezt a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatókon kívül a munkavédelmi szakemberek is használhatják pl. munkahelyi felmérésekre, biológiai-, pszichoszociális kockázatok becslésére is egyebek mellett. A program díjmentesen letölthető és kipróbálható minden kötelezettség nélkül.

Munkavédelmi és tiltó táblák

Munkavédelmi és tiltó táblák

Ha bármilyen, nyilvános helyen elhelyezendő feliratra, táblára van szüksége, válassza a legjobb minőséget, az elérhető árakat, és forduljon hozzánk! Legyenek azok például figyelmeztető táblák, közúti jelzőtáblák (KRESZ-táblák), munkavédelmi, tűzvédelmi vagy veszélyt jelző táblák, tiltó táblák, illetve bármilyen fajta menekülési útvonal tábla, a Tábla ABC-nél biztosan megtalálja! Ezeken kívül számos kategóriában válogathat tábláink közül, de ha mégsem találta meg, amit keres, mi legyártjuk az Ön igényeinek megfelelő egyedi táblát is.

Munkavédelmi változások, hírek

Munkavédelmi változások, hírek

Munkavédelmi változások, hírek Prosafe Kft. hírlevél 2009.08.14 Munkavédelmi ellenőrzések 2009. első félévében A munkavédelmi ellenőrzések 2009. első félévében 150 felügyelő részvételével 11 132 munkáltatóra terjedtek ki, amelynek során ellenőrizték az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkakörülményekre vonatkozó szabályok betartását. Az építőipari ágazatban 4050, a feldolgozóiparban (a gépiparral együtt) 3 422, a mezőgazdaságban 443, a kereskedelmi és vendéglátó ipari ágazatban összesen 2 147 ellenőrzést folytattak le a munkavédelmi felügyelők.

Hirdetés
OMMF hírek

OMMF hírek

1. HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK ELEKTRONIKUS GYŰJTEMÉNYE: Az elektronikus információszabadságról szóló törvény alapján a Kormányzati Portálon (http://www.magyarorszag.hu) 2005. december 1-jétől elérhető a Hatályos jogszabályok elektronikus gyűjteménye (HJEGY). A szolgáltatás az önkormányzati rendeletek kivételével minden hatályos jogszabályt és az állami irányítás egyéb jogi eszközeit (pl. kormányhatározat, utasítás, stb.) is tartalmazza, - a 2. pontban felsorolt jogszabályokat is. A gyűjtemény ingyenesen és korlátozások nélkül használható. Hatályos jogszabályok elektronikus gyűjteménye 2. AZ OMMF MŰKÖDÉSÉVEL ÉS A MUNKAVÉDELEMMEL ÖSSZEFÜGGŐ JOGSZABÁLYOK JEGYZÉKE - Az OMMF működésével kapcsolatos fontosabb jogszabályok 1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről. 1996. évi LXXV. törvény a munkaügyi ellenőrzésről. 1997. évi CLIV. törvény az egészségügyről. 2000. évi XXV. törvény a kémiai biztonságról. 2003. évi LXXXIV. törvény az egészségügyi tevékenység végzésének egyes kérdéseiről. 295/2006. (XII.23.) Korm. rendelet az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőségről.

Plum Munkavédelmi és elsősegély termékek

Plum Munkavédelmi és elsősegély termékek

Biztonság és egészség a munkahelyeken! Munkahelyi elsősegély: kézfertőtlenítés, szemkimosók, ragtapaszadagolók... Megoldásokat kínálunk a biztonságos és egészséges munkahelyi környezet kialakításához. ELSŐSEGÉLY MEGOLDÁSOK: Jelenleg mi tudjuk ajánlani a legnagyobb szemkimosó oldat választékot az egész világon, amely gyors elsősegélynyújtást jelent munkahelyi baleset előfordulása esetén. Szembalesetek esetében a gyors és hatékony szemmosás döntő a károsodás mértékében! KÉZHIGIÉNIA: Közel 40 éve gyártunk jó minőségű bőrápoló krémeket, kéztisztítókat, szappanokat és adagolórendszereket az egész üzleti világ részére. Az elmúlt években folyamatosan fejlesztettük szaktudásunkat és létrehoztunk olyan termékeket, amelyekkel optimális kézhigiéniai megoldásokat tudunk ajánlani az élelmiszeripar, kórházak, intézmények és egyéb szervezetek részére kézmosáshoz és fürdéshez is. RAGTAPASZADAGOLÓK: A kézvédelem területén a Ragtapasz adagolók jelentik a kapcsot az elsősegély és a mindennapos használatú termékek között. Modern, gyors, gazdaságos megoldás kisebb munkahelyi balesetek esetére.

Védinfo

Védinfo

Aktuális hírlevelünkben foglalkozunk a munkavédelmi képviselet választásával és mandátumával, olvashat arról, hogy mintegy 24 százalékkal kevesebb munkavállalót érintő szabálytalanságot tárt fel az OMMF a társhatóságokkal közösen végzett áprilisi ellenőrzése során, mint egy éve, illetve foglalkozunk egy érdekes ténnyel is, mely szerint több perces késedelmet is jelenthet, ha veszélyhelyzetben mobiltelefonról tárcsázza valaki a tűzoltók számát, mert a hívás nem a legközelebbi város tűzoltóságra, hanem a megyei ügyeletre érkezik. Ezekkel és további érdekes hírekkel várom Önt! Ezúton szeretném figyelmébe ajánlani legújabb hasznos tanfolyamunkat, mely a súlyos munkabalesetek elemzésében, az okláncolati elemek meghatározásában kíván segítséget nyújtani. A tanfolyamon bemutatásra kerül 10 súlyos munkabaleset elemzése, a munkabaleseti jkv. kitöltése az ESAV bővített fogalomkörének felhasználásával. Gyakorlati foglalkozás keretében lehetőséget biztosítunk arra, hogy a baleseti események bemutatásán keresztül a tanfolyam résztvevői "kivizsgálják a balesetet", meghatározzák a személyi, tárgyi, és egyéb a baleset bekövetkezésével összefüggésben lévő egyéb tényezőket.

Tuti menü