Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Munkavédelmi képzés képes leírás - Munka-védelem.tlap.hu
részletek »

Munkavédelmi képzés - Munka-védelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: munkavedelem.tlap.hu » Munkavédelmi képzés
Keresés
Találatok száma - 5 db
Munkavédelmi (szakirányú továbbképzés)

Munkavédelmi (szakirányú továbbképzés)

Mérnökök számára a graduális képzést meghaladó szintű és mélységű munkavédelmi (munkabiztonsági és foglalkozásügyi) szakismeretek nyújtása. A korszerű kutatási, vizsgálati, tervezési és mérési módszerek, valamint a társtudományok (ergonómia, tűzvédelem, környezetvédelem) alapvető ismereteinek elsajátíttatása annak érdekében, hogy a munkavédelmi szakterület és a hozzá kapcsolódó területek jogi szabályozásának átfogó ismeretében preventív, gazdasági és humán szemlélettel folytathassák alkotó, szervező, irányító, felügyeleti munkájukat, tanulmányaik lezárásával jogosulttá váljanak azon munkakörök betöltésére, illetve olyan feladatok végrehajtására, amelyek ellátását a vonatkozó jogszabályok felsőfokú munkavédelmi szakképesítéshez kötik.

Munkavédelmi oktatás

Munkavédelmi oktatás

Cégünk a munkavédelmi szolgáltatás keretében számos feladatot lát el, közülük kiemelt fontosságú a munkavédelmi oktatás. A munkáltatónak oktatás keretében gondoskodnia kell arról, hogy a munkavállaló; a) munkába álláskor, b) munkahely vagy munkakör megváltozásakor, valamint az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeinek változásakor, c) munkaeszköz átalakításakor vagy új munkaeszköz üzembe helyezésekor, d) új technológia bevezetésekor elsajátítsa és a foglalkoztatás teljes időtartama alatt rendelkezzen az egészséget nem veszélyeztetőés biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteivel, megismerje a szükséges szabályokat, utasításokat és információkat. Az oktatást rendes munkaidőben kell megtartani, és szükség esetén időszakonként - a megváltozott kockázatokat, megelőzési intézkedéseket is figyelembe véve - meg kell ismételni. Az oktatás elvégzését a tematika megjelölésével és a résztvevők aláírásával ellátva írásban kell rögzíteni. Az 1. bekezdésben előírt ismeretek megszerzéséig a munkavállaló önállóan nem foglalkoztatható.

Munkavédelmi technikus

Munkavédelmi technikus

A vonatkozó SZVK rendelet megjelent, ilyen képzés/tanfolyam már indítható. Alapadatok - OKJ-szám: 54 862 01 - Szakmacsoport: Egyéb szolgáltatások - Szint: emelt szintű szakképesítés - Betölthető foglalkozás: Munkavédelmi és balesetelhárítási foglalkozású (FEOR 3152) >> - Felelős minisztérium: SZMM - Szakmai és vizsgakövetelmény rendelet: letöltés (pdf) Képzési adatok - Képzési idő: legfeljebb 300 óra - Lehetséges képzési forma: csak felnőttképzésben tanulható Feltételek - Szükséges iskolai végzettség: érettségi Munkavédelmi technikus tanfolyam Oldalainkról hamarosan a konkrét képzéseket, induló tanfolyamokat is megismerheted. A munkavédelmi technikus képzés a következő, korábbi OKJ szerinti képzéseket váltja ki - Munkavédelmi technikus (OKJ 53 5499 01) Tanfolyam, képzés indul Ezen a helyen minden olyan képző cég és iskola megjelenhet, amelyben megszerezhető az oldalon bemutatott szakképesítés! Indul Önöknél ilyen képzés? Ha igen, kattintson ide!

Munkavédelmi technikus Soter

Munkavédelmi technikus Soter

Ugye tudja, hogy mindenkinek kötelező munkavédelmi technikus alkalmazása az új jogszabály szerint?! Nem kell munkavédelmi technikust alkalmaznia, ha beíratja munkatársát munkavédelmi technikus képzésre. A munkavédelmi technikus értelmezi és alkalmazza a munkavédelem személyi, tárgyi, szervezési feltételeire vonatkozó szabályokat, közreműködik ezek munkáltatói vonatkozású elkészítésében és érvényesítésében. Közreműködik a munkahelyek, munkaeszközök létesítési folyamatában, érvényre juttatja a munkavédelmi követelményeket, meghatározza, elvégzi, illetve elvégezteti a munkaeszközökre és munkakörnyezetre vonatkozóan előírt előzetes és időszakos munkavédelmi szempontú vizsgálatokat.

Munkavédelmi technikus tanfolyam

Munkavédelmi technikus tanfolyam

A munkavédelmi technikus képzés OKJ szerinti megnevezése és OKJ-s azonosítója: 54 862 01 0000 00 00 Munkavédelmi technikus Milyen végzettséggel iratkozhat be a munkavédelmi technikus képzésre? Érettségi bizonyítvánnyal Milyen végzettséget kap, a munkavédelmi technikus képzés elvégzését követően? Emelt szintű végzettséget Milyen felsőoktatási alapszakok adnak a végzettségért felvételi többletpontot? -műszaki -nemzetvédelmi és katonai

Tuti menü