Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Munkavédelmi szolgáltatások Budapest képes leírás - Munka-védelem.tlap.hu
részletek »

Munkavédelmi szolgáltatások Budapest - Munka-védelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: munkavedelem.tlap.hu » Munkavédelmi szolgáltatások Budapest
Keresés
Találatok száma - 20 db
A munkavédelmi szogáltató - DSS

A munkavédelmi szogáltató - DSS

A Direct Safety System Kft. fő profilja a munkavédelem, de emellett környezetvédelemmel, tűzvédelemmel és környezeti mérésekkel is foglalkozik. Teljes körű munkavédelmi szolgáltatást nyújtunk partnereinknek, tehát a munkavédelemmel kapcsolatos összes anyagi és szellemi feltételt biztosítani tudjuk számukra. Így segítjük ügyfeleinket, hogy a törvény által előírt összes munkavédelemmel kapcsolatos kötelezettségüknek eleget tudjanak tenni. Főbb munkavédelmi területeink: kockázatértékelés, munkavédelmi szabályzat készítése, oktatás, stb.

AV érintésvédelem

AV érintésvédelem

Érintésvédelem, villámvédelem, tűzvédelem ? mindegyikben otthon vagyunk! Teljes körű biztonságtechnikai felülvizsgálatok kedvező áron, rugalmasan, akár azonnali jegyzőkönyvkészítéssel. Tűzvédelmi és érintésvédelmi felülvizsgálat kivitelezéssel, dokumentációval tapasztalt csapattól. A tűzvédelmi felülvizsgálatba beletartozik az épület állapotának, állagromlásának felmérése, a helyiségek szerelési munkálatai is. Szakértő felülvizsgálati eljárások körültekintően, szabványok szerint, üzembe helyezés előtt és időszakosan.

Baleseti kártérítés - ügyvéd

Baleseti kártérítés - ügyvéd

Amennyiben a munkavállaló munkavégzés közben szenved balesetet, a munkáltató a munkavállaló teljes vagyoni és nem vagyoni kárának megtérítésére köteles a munka törvénykönyve szerint. Sok munkáltató felelősségbiztosítást köt ezekre az esetekre, így pedig a munkáltató helyett a felelősség biztosító téríti meg a munkavállaló kárát.

Depiend

Depiend

Egyedi munkaruhagyartások esetén is állunk ügyfeleink, partnereink rendelkezésére, I. osztályú, kiválló minőségű német, valamint hazai gyártású munkaruhákkal. * Védőruhák, munkaruhák egyedi tervezése, kivitelezése. Bővebb tájékoztató a Tudnivalók menüpont alatt! - Védőruhák munkaruhák céglógóval, emblémával, reklámfelirattal való ellátása (szitázás, hímzés) - Védőeszközök időszakos biztonságtechnikai felülvizsgálatára - Partnereink részére digitális megrendelés (belépés az ügyfélkapun keresztül) - Kiscsomagküldő szolgáltatás - Tűzoltó készülékek és tűzcsap szerelvények karbantartása - Munkavédelmi szolgáltatás keretében: - munkavédelmi szabályozás, technológiai, kezelési és karbantartási utasítások - munkahelyi kockázatelemzés készítését - balesetek kivizsgálását (balesetjelentés, kárigényekkel kapcsolatos feladatok) - munkavédelmi oktatást - védőeszközök meghatározását - jogszabályfigyelést, tanácsadást - időszakos helyszíni bejárások megtartását - emelőgépek ügyintézése; szerkezeti-, fő- és biztonsági felülvizsgálatok végzése - emelőgép ügyrend elkészítése

Ecofact

Ecofact

A munkáltató kötelessége az egészséges és biztonságos munkavégzés, a munkavédelem feltételeinek megteremtése és a megvalósítás módjának meghatározása, amely a munkabalesetek, foglalkozási megbetegedések megelőzését, az egészséget és biztonságot nem fenyegető munkakörülmények megteremtését hivatott szolgálni. Ha nem ismerné a vállalkozására vonatkozó munkavédelmi követelményeket akkor kattintson a linkre, ahol rövid tájékoztató anyagunkat olvashatja. Szolgáltatásaink a munkavédelem területén - A megbízó területén munkavédelmi tevékenység szervezése, elvégzése, ellenőrzése - Munkavédelem - Szabályzatkészítés - Munkavédelem - Munkavédelmi oktatások megtartása, dokumentálása, oktatási tematikák készítése - Munkavédelem - Szakvizsgáztatások előkészítése, lebonyolítása - Üzembehelyezési eljárások lebonyolítása - Kockázatértékelés - Egyéni és kollektív védőeszközök juttatási rendjének meghatározása - Munkabalesetek kivizsgálása, jegyzőkönyvezése, nyilvántartásba vétele - Munkavédelem - Tanácsadás - Telephely engedélyeztetési eljárás lebonyolítása - Elektromos kéziszerszámok időszakos ellenőrzése

Érintésvédelmi szolgáltatások

Érintésvédelmi szolgáltatások

Érintésvédelem? Villámvédelem? Tűzvédelmi felülvizsgálat? Akkor GIGA-VILL Bt.! Cégünk 1996 óta van jelen a piacon, csapatunk tagjai egytől-egyig tapasztalt, gyakorlott szakemberekből áll. Maximális védelmet biztosítunk ügyfeleinknek a testi épségükben és vagyontárgyaikban egyaránt, a jogszabályi feltételeknek megfelelően. Bízza ránk , szakértőkre munkatársai és cége védelmét! Működési területünk Budapest és 200 km-es vonzáskörzete. Amennyiben kérdés merült fel Önben, ragadja meg a telefont, munkatársaink készséggel válaszolnak az összes kérdésére!

MEBIR

MEBIR

Az OHSAS ennek angol nyelvi megfelelője, Occupational Helath and Safety Assessment Series, azaz munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági értékelési sorozat. MEBIR (OHSAS 18001:2007), mint irányítási rendszer a társaságok biztonsági kötelezettségeit, feladatait foglalja rendszerbe a munkahelyi munkavédelem, egészségvédelem, tűzvédelem, egyéb biztonsági és kockázatértékelési tevékenységeinek és kötelezettségeinek területén. Minden vállalkozás, ahol legalább 1 fő alkalmazott van, kell hogy rendelkezzék 2000. január óta a törvény szerinti kockázatelemzéssel. Ennek felülvizsgálata, valamint az ebből származó intézkedési terv kidolgozása az egyik legfontosabb feladat a MEBIR szempontjából.

MEBIR munkavédelmi jogszabály

MEBIR munkavédelmi jogszabály

Az MSZ 280001 Mebir szabvány bevezetésével biztosíthatja minden vállalkozás az alkalmazottai számára a biztonságos, egészséget nem veszélyeztető munkavégzést is. Ha ön is megfelelő körülmények között kívánja elvégezni a cége tevékenységeit, akkor építtesse ki ön is velünk cégénél a mebir szabványt. Látogasson el oldalunkra és kérjen ajánlatot, vagy amennyiben kérdése van, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön, vagy kérdezzen direktben oldalunkon található kérdőív kitöltésével. Ismerje meg cégünk többi szolgáltatását is!

Munkaruha és munkavédelmi eszközök

Munkaruha és munkavédelmi eszközök

Munkaruházattal és védelmi eszközökkel foglakozó webáruházunkban mindent megtalálsz, nagyon jó minőségben és verhetetlen árakon. Legyen az munkavédelmi bakancs, szandál, félcipő. Nálunk a munkavédelmi és munkaruházati webshopon mindent a legjobb áron megvásárolhatsz. A megrendelt terméket akár már 1 napon belül átveheted. A megrendelt terméket utánvéttel is átveheted. Nagyon sok munkavédelmi kiegészítőt is találsz a webáruházunkban. Akár a leesés ellen védő eszközöket, vagy csigás emelő berendezéseket. De válogathatsz a testhevederek között vagy a munkavédelmi bakancsok között is. Látogass el hozzánk.

Hirdetés
Munkaruha webáruház

Munkaruha webáruház

Online Munkaruha webshop oldalunk megtalálja igényeinek megfelelő munkásruhát, dolgozzon akár laborban, vagy az építőiparban. Miért jó webshopunkon vásárolni? Itt nem kell sorban állnia, így egyszerűen, kényelmesen tudja kiválasztani az önnek legmegfelelőbb munkaruhát, védőfelszerelést. Áruházunkban garantáltan diszkont áron vásárolhat, mivel igyekszünk a lehető legkedvezőbb áron eladni önnek. Legyen ön is a munkaruha webáruház elégedett vásárlója! Ha felkeltettük érdeklődését, vagy szívesen körülnézne kínálatunkban, látogasson el hozzánk, várjuk a munkaruha boltban, illetve webáruházunk honlapján, és rendeljen gyorsan és egyszerűen internetes felületünkön keresztül!

Munkaruhadiszkont

Munkaruhadiszkont

A Webshop kínálatában olyan ismert munkaruha termékek kapnak helyet, amelyek készletről, gyorsan és olcsón elérhetőek. Több éves munkaruházati kereskedelemben szerzett tapasztalat alapján szükségesnek tartjuk, hogy egy megrendelt munkaruha, acélbetétes bakancs,védőkesztyű stb.. szállítható legyen rövid határidővel, ezért a beszállítóink készletét ismerve töltjük fel termékeinket. Átmeneti készlethiány előfordulhat, de megpróbálunk odafigyelni és naprakész kínálattal megjelenni. Látogassa meg oldalunkat a részletekért és termékeinkért!

Munkavédelem Budapest

Munkavédelem Budapest

Cégünk munkavédelmi szemlék keretében a munkavédelmi jogszabályokban, szabványokban foglaltak végrehajtásának ellenőrzésével, a szemlék jegyzőkönyvének elkészítésével A munkavédelmi előírások változásának figyelemmel kísérése, javaslattétel a szükséges intézkedésekre. Egyeztetések elvégzése és szakmai képviselet az illetékes hatóságoknál. A Megbízóink Munkavédelmi Szabályzatának kidolgozása, valamint a folyamatos felülvizsgálat és a szükséges módosítások, kiegészítések elkészítése A foglalkozás-egészségügyi előírások és vizsgálatok meghatározása írásban, végrehajtásának figyelemmel kísérése, javaslattétel a szükséges intézkedésekre A Megbízókra vonatkozóan az egyéni védőeszközök juttatási rendjének kidolgozása, valamint a folyamatos felülvizsgálat és a szükséges módosítások, kiegészítések elkészítése A munkavállalók egészségét és biztonságát veszélyeztető kockázatok értékelése, javaslattétel a munkakörülmények javulását biztosító megelőző intézkedésekre Kémiai és biológiai kockázatbecslés elkészítése A Megbízóink alkalmazásában álló munkavállalók előzetes-, rendkívüli- és ismétlődő- munkavédelmi oktatás megtartása, dokumentálása

Munkavédelem, gépek üzembehelyezése

Munkavédelem, gépek üzembehelyezése

A munkavédelem és a tűzvédelem területén tapasztalható elmaradásokat azonnal pótolni kell. Nemcsak a bírságok miatt, hanem egy esetleges munkabaleset elkerülésének érdekében is. A lehetséges veszélyekre kiterjedő szabályzat elkészítése és a megfelelő oktatás elengedhetetlen a kockázatok csökkentéséhez. Segítünk Önnek a hiányosságok pótlásában, sőt a kockázatértékelés készítését is ránk bízhatja. Kérheti ajánlatunkat vállaltirányítási rendszerek, többek között ISO 9001 szabvány bevezetésére is. A munkavédelem kulcsfontosságú minden vállalat életében. A hiányos munkavédelmi szabályzat, az elmaradt oktatás növeli a munkabaleset esélyét. Ugyanez igaz a tűzvédelem területére is. Cégünk a fentiek mellett kockázatértékelés készítésével és vállalatirányítási rendszerek bevezetésével foglalkozik.

Munkavédelem, munkavédelmi szolgáltatások

Munkavédelem, munkavédelmi szolgáltatások

A munkavédelem szabályszerűségére a munkavédelmi szakmai hatóságokhoz hasonlóan cégünk is nagy hangsúlyt fektet. A munkavédelem alapfeladatainak és a munkavédelem folyamatos feladatainak elvégzésére az EU-SYNCHRONIC Kft. készséggel vállalkozik. Úgy a munkavédelmi szaktevékenység, mint a szakmai ügyviteli munka teljes körű és folyamatos ellátására készséggel vállalkozunk.

MVH SHOP munkavédelmi szaküzlet

MVH SHOP munkavédelmi szaküzlet

Minőségi és divatos munkaruha kínálattal várjuk. Legyen szó egészségügyi munkaruházatról, hegesztőkötényről, orkánruháról, szakács munkaruháról vagy akár villanyszerelő bakancsról, nálunk mindent megtalál! 35000 ft értékű rendelés esetén a szállítás országos szinten ingyenes! A kiszállítási idő kb. 2-3 nap, de szeretettel várjuk Béke utcai üzletünkben is! Az MVH SHOP True Trade minőségi és márkás munkaruhákat, valamint munkavédelmi eszközöket forgalmaz. Többek között nitril kesztyű, pormaszk, sisakkosár, védőkötény, vegyszerálló overál, acélos bakancs és sok más divatos munkaruha található kínálatunkban.

Piroprev

Piroprev

Tűzoltó készülékek és tűzvédelmi eszközök forgalmazása és javítása, ellenőrzése, hitelesítése, 2/2002 (I.23), 35/1996 (XII.29) és a 26/2005 (V.26) BM rendeletek szerinti dokumentálása Hogyan ellenőrizzük a CO2 oltót? 1. A készülék forgalomba helyezésével kapcsolatos eljárások rendje nem változott. A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal hatáskörébe utalta (297/2005. (XII.23) Kormány rendelet) a Magyar Műszaki Biztonsági Hivatal hatáskörét, melyet a 110/2003. (VII.24.) Kormány rendelet írt elő. Ennek értelmében a 9/2001. (IV.5.) GM rendelet hatálya alá tartozó nyomástartó berendezések felett hatóságunk piacfelügyeleti jogkörrel is rendelkezik. A piacfelügyeleti ellenőrzésről igazolást szoktunk kiadni az Önök leírása alapján. 2. Nagynyomású szén-dioxid oltó készülékek karbantartása. A 121/2004. (X.15.) GKM rendelettel módosított 63/2004 (IV. 27) GKM rendelete szerint a nagynyomású tűzoltó készülékeket a 7.pont b. ábrájába sorolta. Ennek értelmében a 12§ 2/a pontja szerinti besorolás alapján az ellenőrzési ciklusidő: 3 évenként külső, 10 évenként szilárdsági nyomáspróba ellenőrzés. Mindez a CE jelzésű valamint az újraértékelt berendezésekre vonatkozik.

Prosafe

Prosafe

A Prosafe Kft. küldetése, hogy segítse a munkáltatókat a munka-, tűz-, és környezetvédelmi vonatkozású jogszabályok által előírt kötelezettségeik teljesítésében, valamint az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés körülményeinek megteremtésében. A Prosafe Kft. munkatársai a magyar jogszabályok által meghatározott végzettséggel, naprakész szakismerettel, kapcsolatrendszerrel és felügyelőségi múlttal rendelkeznek az EHS (munkahelyi környezet- és egészségvédelem, biztonság) terén. A Prosafe kft. minőségpolitikája Célunk megfelelni a növekvő elvárásoknak szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével, bővítésével. A szolgáltatásaink egyénre szabott kialakításának és az ügyfélközpontú szemléletünknek köszönhetően, partnereink számára olyan komplex munka-, tűz, -és környezetvédelmi szolgáltatást kívánunk nyújtani, amely elvárásaiknak megfelel.

Tuti menü