Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Munkavédelmi szolgáltatások Budapest képes leírás: Ragtapasz - Vektor [2. oldal]
részletek »

Munkavédelmi szolgáltatások Budapest: Ragtapasz - Vektor [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: munkavedelem.tlap.hu » Munkavédelmi szolgáltatások Budapest
Keresés
Találatok száma - 20 db
Ragtapasz és sebtapasz

Ragtapasz és sebtapasz

Tépje le Ön is a sebtapaszt a Lord Hungary Kft-vel! Elfogytak a polcról gyorsan forgó fogyasztási cikkei (FMCG)? Nem tudja, honnan szerezhetné be őket a leggyorsabban? Keresse fel a Magyarországon legtöbb kereskedelmi egységet ellátó Lord Hungary Kft-t! Önnek is a legjobb jár, ha pelenkáról, nedves törlőkendőről vagy ragtapaszról van szó! Ne táncoljon borotva élen, ne várja meg, hogy teljesen kifogyjon készleteiből! Keresse fel őket e-mailben, hogy nagykereskedelmi áraikról és akcióikról minél előbb értesülhessen!

St. Flórián - specialista a védelemben

St. Flórián - specialista a védelemben

Ezekkel nem kell foglalkoznia, ha ránk bízza magát - munkahelyi kockázatelemzés, munkavédelmi oktatás, tűzvédelmi szabályzat készítés. Levesszük a terhet a válláról! Mostantól az utánvilágító táblák, egyéb biztonsági jelek beszerzésével sem Önnek kell bajlódnia! Pótolja nálunk tűzcsapszekrény, munkásruha és egyéb munkaruha hiányát! Termékeink között tekintse meg védőkesztyű, strapabíró védőcipő, és munkavédelmi kesztyű felhozatalunkat is. Engedje meg, hogy cégét a védelem specialistája, a St. Florian biztosítsa!

Vektor-Safety

Vektor-Safety

A Vektor Munkavédelmi Kft. Magyarország egyik piacvezető vállalkozása a munka-, védő- és formaruházat gyártása, fejlesztése és forgalmazása, illetve az egyéni (a fej-, arc-, szem-, légzés-,hallás-, kéz- és lábsérülések, valamint a leesés ellen védelmet nyújtó) munkavédelmi eszközök értékesítése terén. Célja, hogy partnerei igényeinek megfelelő, minőségi, biztonságos és korszerű munkaruházatot és védőeszközöket kínáljon, olyanokat, amelyek tetőtől talpig megóvják viselőik testi épségét. Több nemzetközileg elismert vállalkozással együttműködve arra törekszik, hogy Magyarországon is honosítsa a legújabb munkavédelmi eszközöket és fejlesztéseket. Valamennyi terméke megfelel az EU követelményeinek, minősített, CE jelzéssel rendelkezik.

Tuti menü