Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tűz és Munkavédelem Budapest képes leírás - Munka-védelem.tlap.hu
részletek »

Tűz és Munkavédelem Budapest - Munka-védelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: munkavedelem.tlap.hu » Tűz és Munkavédelem Budapest
Keresés
Találatok száma - 49 db
3 Tech Kft

3 Tech Kft

Végeselemes modellezés: FEMAP szoftverünk segítségével 30 különféle végeselemes formátumba tudunk kézi és automatahálót készíteni, illetve számításokat elvégezni. Tesztszervezés: Egyetem ekkel, kutató intézetekkel állunk szoros kapcsolatban és az ő együttműködésükkel méréseket tudunk levezényelni. Szervezés, előkészítés, kiértékelés. CAD modellezés: Különféle szerkezetek modellezése, alkatrészek tervezése, összeállítások, rajzok, dokumentációk elkészítése.

77munkaruha - Bp. XI.ker

77munkaruha - Bp. XI.ker

Munkavédelmi bolt Budapest XI.-ik kerületében a Bartók Béla úton. Munkavédelmi felszerelések, munkaruhák nagy számban. Maszkok, fültokok, munkavédelmi cipők, munkavédelmi bakancsok raktáron. Mintaboltunk címe: Budapest 1113 Bartók Béla út. 93. Cégünk több éve foglalkozik munkavédelmi felszerelések terjesztésével, viszonteladó partnerek jelentkezését várjuk. Jöjjön el hozzánk!

A hatóság orientált munkavédelem

A hatóság orientált munkavédelem

Vállalkozásunk teljes körű munkavédelmi szaktevékenységgel foglalkozik. Tevékenységünket a munkavédelmi hatóság szempontjai szerint végezzük. Ez úgy kell érteni, hogy egy adott munkahelyen olyan szemlélettel tartunk például munkavédelmi bejárást, ahogyan egy munkavédelmi felügyelő tenné. Természetesen szóban és írásban hívjuk fel azokra a szabálytalanságokra a figyelmet ami egy esetleges munkavédelmi hatósági ellenőrzéskor büntetési tétel lehet, illetve amik megakadályozhatják az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltételeinek a megvalósulását. Az általun készített munkavédelmi dokumentációk minden esetben megfelelnek a hatályos törvényeknek, jogszabályoknak. Árképzési stratégiánk az ésszerűség alappillérére támaszkodik.

A-D Light Bt

A-D Light Bt

Megalakulásunk óta folyamatosan tevékenykedünk a villanyszerelés, villamos kivitelezés területén. Villanyszerelési munkáink során a kisebb feladatoktól a bonyolultakig minden erősáramú feladatot megoldottunk. További tevékenységünk munkavédelmi felülvizsgálatok készítése. Külső cégek megbízásából szaktanácsadói feladatok ellátása. Megrendelésre érintésvédelmi, villámvédelmi és tűzvédelmi ellenőrzéseket is végzünk. Rendszeresen készítünk biztonságtechnikai felülvizsgálatokat is. Rendelkezünk az ELMŰ-ÉMÁSZ Minősített Elektromosipari Szakvállalkozói engedéllyel.

Aqua-Planing Bt

Aqua-Planing Bt

AAz Aqua-Planing Szolgáltató Bt. egy 1994 óta működő, 100%-ban magyar tulajdonú gazdasági társaság, mely hosszú évek tapasztalatával áll a legnevesebb hazai és nemzetközi cégek rendelkezésére. Fő tevékenységi területünk a teljes körű üzemeltetési és takarítási feladatok ellátása. Ehhez szakembereink segítségével biztosítjuk a piaci elvárásoknak megfelelő, dinamikus fejlődést, és szolgáltatásaink körének folyamatos bővítését. Fő tevékenységi területünk a teljes körű üzemeltetési és takarítási feladatok ellátása.

B+B 2002 Kft

B+B 2002 Kft

Cégünk 2002 óta folytatott munkavédelmi, tűzvédelmi, biztonságtechnikai szaktevékenységet. A munka- és tűzvédelmi szaktevékenységet folyamatos és eseti megbízás alapján végzem a munka világának különböző területén. Jelenleg főállásban is a munkavédelem, tűzvédelem, biztonságtechnika területén tevékenykedem. Tevékenységemhez tartozik a Nehéz és Könnyű gépkezelők OKJ. iskolarendszerű oktatásának szervezése. Egy műszakilag képzett, hosszú gyakorlattal rendelkező társaság vállalkozik arra, hogy teljes körűen elvégezze az alábbiakat az Ön vállalata, illetve vállalkozása számára.

Bakszi Bt

Bakszi Bt

Hogy ne fizessen bírságot! Ebben segítünk önnek valamint cégének! Szolgáltatásaink: Könyvelés, Munkavédelem, Tűzvédelem, Műszaki tanácsadás, Erdőtervezés, műszaki tanácsadás, környezetvédelem. Cégünk ezeket a szolgáltatásokat nyújtja önnek. Keressen fel minket és érezze magát biztonságban. Egyedi hulladékgazdálkodási terv készítésére köteles az a gazdálkodó szervezet, amelynek gazdálkodása során évente 10 tonna mennyiséget meghaladó veszélyes hulladék keletkezik, vagy az évente keletkező összes - a veszélyes és nem veszélyes - hulladék mennyisége meghaladja a 200 tonnát.

Bán Péter

Bán Péter

Munkavédelmi és gépész-tűzvédelmi szakértő egyéni vállalkozó, szakterületem a munkavédelem, munkabiztonság és a tűzvédelem. Tevékenységeimet, főképpen Dél-Alföldi régióban és annak vonzáskörzetében végzem (Csongrád, Békés, Bács-Kiskun megyékben), előzetes időpont egyeztetés után az ország egész területén vállalom a cégdiagnosztika elvégzését! Egy vállalkozásnak, hogy megfeleljen a mai elvárásoknak sok, nem a vállalkozás profiljába illő, illetve nem a közvetlen feladata elvégzéséhez szükséges költségeket kell kifizetnie. Ilyenek azok a költségek, melyeket törvényekben előírt, és rendeletekben meghatározott fel-adatok elvégeztetéséhez szükségesek. (munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem, eme-lőgépek-targoncák felülvizsgálata stb.) Ezekre a feladatokra saját munkavállalót tartani költséges és sokszor teljesen felesleges. Olyan munkavállalót találni, aki minden felsorolt területen otthon van és biztos kézzel irányí-taná a tennivalókat gyakorlatilag lehetetlen. Ebben segítünk Önnek.

BAU-GUARD Bt

BAU-GUARD Bt

Tevékenységünk munka,-tűz,-környezetvédelmi és vagyonvédelmi valamint az ezzel kapcsolatos egyéb területekre terjed ki. Fő célunk a biztonságos munkakörülmények megteremtése és az ebben a témakörben felmerülő feladatok szakszerű kezelése, felelősségteljes ellátása. Bár vállalkozásunk székhelye Budapest, biztonsági tevékenységünket az egész ország területén, sőt az ország határain kívül is ellátjuk azok számára ,akik külföldön is végeznek munkát.

Hirdetés
Borbás Munkaruha - XVI. kerület

Borbás Munkaruha - XVI. kerület

Munkaruha készítés, kis- és nagykereskedés. Szerelő öltöny, kertésznadrág, deréknadrág, overál, bélelt kabát, bélelt mellény, bélelt kertésznadrág, Céglogózás,filmnyomó szita készítés, munkabakancsok, védőfelszerelések széles választékban! 1163 Budapest, Veres Péter út 35. (Sashalmi HÉV megállóval szemben) Tel: 0630-9322-837 www.borbasmunkaruha.com

Carriere Biztonsági Tanácsadó és Szolgáltató Kft

Carriere Biztonsági Tanácsadó és Szolgáltató Kft

A Carriere Kft 1997-ben alakult meg. Munkatársai magasan kvalifikált olyan speciális képzésben részesült szakemberek, akik több évtizedes szakmai gyakorlatra tettek szert a bűnügyi, vagyonvédelemi szakterületeken, valamint a munkavédelem, a tűzvédelem, tűzmegelőzés, a környezetvédelem, és a katasztrófavédelem területén is. 2002-től cégünk tevékenységét kiterjesztette a teljes körű tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi, és katasztrófavédelmi feladatok végzésére. A Carriere Kft. főtevékenysége a mérnöki tanácsadás, ezen belül speciálisan a tűz-, a munka-, a környezetvédelmi és katasztrófavédelmi területen nyújt teljes körű szolgáltatást. A fentieken kívül cégünk kiváló speciális képesítéssel rendelkező szakembereivel a teljes körű vagyonvédelmi kockázatértékeléssel, a humán kockázati szűrésekkel is foglalkozik poligráfos (tisztességvizsgálat) vizsgálati módszer igénybevételével.

Cedit 2000 Kft

Cedit 2000 Kft

A cég foglalkozik többek között : tűzvédelmi szolgáltatásokkal, munkavédelmi szolgáltatásokkal, környezetvédelmi szolgáltatásokkal. Tűzvédelmi oktatási napló a munkavégzés helyén végrehajtott elméleti- és gyakorlati oktatások - időrendi sorrendben, folyamatosan vezetett - nyilvántartására szolgáló dokumentum.

Cont-corax

Cont-corax

A gazdasági környezet, a technika fejlődése újabb és újabb kihívások elé állítja a vállalkozásokat. Új technológiák, munkaszervezési módszerek jelennek meg. Változik a munkáltatók és munkavállalók közötti kapcsolat minősége. Ezek a változások, amellett, hogy a jogi szabályozás is kikényszeríti, segítik a munkakörnyezet humanizálását. Munkák célja, hogy ehhez szakmai segítséget nyújtsunk. Közreműködünk: a munkahelyi konfliktusok oldásában, elkészítjük a jogszabály által előírt szabályzatokat, átvállaljuk a hatóságokkal való kapcsolattartás terhét. Szolgáltatásainkat a megrendelő igényeinek megfelelően, rugalmasan, költségtakarékosan alakítjuk ki. Kérje személyre szabott árajánlatunkat, 24 órán belül válaszolunk. Munkánkért garanciát vállalunk.

Dr. Sódar Károly

Dr. Sódar Károly

Pályámat pedagógusként kezdtem, azonban a tanítás örömét gyakran beárnyékolták a kisebb-nagyobb balesetek, amelyeknek az oktatásban eltöltött évek alatt szemtanúja voltam. Sajnálatos tény, hogy az így szerzett sérülések, illetve a keletkezett károk döntő többsége minimális odafigyeléssel, gondossággal elkerülhető lett volna. Pontosan ez volt az, ami miatt később - kezdetben csak a munkahelyemen, több mint húsz éven át - munka- és tűzvédelemmel foglalkoztam. Az évek során elméleti ismereteimet és gyakorlati tapasztalataimat egyaránt bővítettem, így ma már független szakértőként tevékenykedem. Mivel a munka- és tűzvédelem sokkal többet jelent néhány, a polcon porosodó dokumentumnál, a tanárként szerzett előadói, oktatási módszertani tapasztalataim ezen a területen is hatalmas segítséget jelentenek.

East - Limit

East - Limit

Cégünk 2008 óta a mérnök-szakértői szolgáltatások széles skáláját kínálja a környezet- munka- és tűzvédelem területén, ügyfelei és megrendelői számára. Az East-Limit Kft. a környezetvédelmi méréseket akkreditált szervezettel kötött együttműködési megállapodás alapján végzi. Az akkreditált státusz kiterjed a főbb környezeti elemek (zaj, levegő, talaj, víz) és a hulladékok, szennyvizek mintavételezésére és vizsgálatára. A legfontosabb tevékenységeink (akkreditált mérések, mintavételezések; környezetvédelem; kármentesítés) mellett, munka-, és tűzvédelmi feladatok elvégzését is vállaljuk.

Enviridis

Enviridis

Több évtizedes szakmai tapasztalattal nyújtunk minőségi szolgáltatást hazai gyártók, importálók, forgalmazók, szolgáltatók és felhasználók részére. Partnereink közt szerepelnek nemzetközi és hazai háztartásvegyipari, élelmiszeripari cégek, vegyi anyag forgalmazó nagykereskedelmi vállalatok, autóipari cégek, takarmány adalékanyag forgalmazók és termelő gyárak. Célunk, hogy: Levegyük azt a terhet a partnereink válláról, amelyet a folyamatos törvényi megfelelőség jelent - dokumentálás, hatóságokkal való kommunikáció, bejelentési kötelezettségek, oktatások és bejárások, jogszabálykövetés. Partnereink teljes figyelmüket és energiájukat a saját üzletükre, vállalkozásukra tudják fordítani tudván, hogy mi a háttérben biztos alapot biztosítunk ehhez munka-, tűz- és környezetvédelmi szempontból.

F.S.Z. Tűzvédelem Bt

F.S.Z. Tűzvédelem Bt

A tűzvédelmi tervezés során a legalapvetőbb tervezési szempont, hogy a megfelelő biztonságot az épületekbe be kell építeni. Több, mint 10 éves tűzmegelőzési tapasztalattal állunk partnereink rendelkezésére a megfelelő műszaki megoldások kidolgozása érdekében. Az F.S.Z. Tűzvédelem Bt. fő profilja az építészeti tűzvédelmi tervezés. Az építészeti tervdokumentációkhoz - építész tűzvédelmi szakértői jogosultsággal - tűzvédelmi dokumentáció készítését vállaljuk. Építész tervezők számára rugalmas ügyfélfogadással, szakmai segítségnyújtással állunk rendelkezésre. Igény szerint tűzoltásági egyeztetést, helyszíni szemlét, felmentési engedélyezések ügyintézését is vállaljuk. A legtöbb esetben a tűzoltósági egyeztetések, felmentési engedélyezési eljárások a tervezők számára időrabló, fáradságos kötelezettségek. Ezen feladatokat megegyezés szerint elvégezzük, ezáltal több időt biztosítunk partnereink részére a szakmai feladataik elvégzéséhez.

Tuti menü