Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tűz és Munkavédelem Budapest képes leírás: FlamStop - Legend [2. oldal]
részletek »

Tűz és Munkavédelem Budapest: FlamStop - Legend [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: munkavedelem.tlap.hu » Tűz és Munkavédelem Budapest
Keresés
Találatok száma - 49 db
FlamStop Kft

FlamStop Kft

Cégünk 2005-es megalakulása óta vesz részt a magyarországi építőipari beruházásokban, folyamatosan bővülő széleskörű referenciákkal rendelkezünk, megpróbáljuk minél teljesebben kielégíteni megrendelőink igényeit. Fő célunk az épületek tűzvédelmi területén a teljeskörű kiszolgálás a kivitelezés és tervezés terén, átfogóan érintve az épületek tűzvédelmi feladatait. Kulcsrakészen a tervezéstől a megvalósulásig, az épület sikeres hatósági átadásig bezárólag. Fentieken kívül főbb terület az acél Bevonattechnika minőségi, hosszú életű tartósságot jelentő kivitelezése. Irodánkban jelenleg 6 dinamikus tapasztalt fiatalokból álló műszaki és 2 felkészült irodai kolléga tevékenykedik. Fizikai alkalmazott státuszú szakembergárdánk jelenleg 50 főből áll, valamint szükség szerint bővíthető cégünk köré épülő kb. 50 fő megbízható alvállalkozóval. Főbb eszközállományunk: Iroda, 2000 m2 5 tonna teherbírású daruzott bércsarnok, 2000m2 bércsarnok 3 tonna teherbírású targoncával, 2 db szemcseszóró berendezés, 13 db Graco festékszorógép 18 db festékszóró pisztollyal

Főnix Perfekt Kft.

Főnix Perfekt Kft.

Amennyiben a vállalkozásának legalább egy alkalmazottja van, akkor a munkavédelmi kockázatértékelést kötelező elvégeztetnie, még akkor is, ha a vállalkozása veszélyes tevékenységet nem folytat. Munkavédelmi szakembereink elvégzik az ehhez szükséges baleseti és tűzvédelmi felülvizsgálatokat (pl. tűzoltó készülék karbantartást), illetve a munkavédelmi oktatást is megtartják, hiszen minden vállalkozásnak rendelkeznie kell munkavédelmi szakember által elkészített, munkavédelmi- és tűzvédelmi oktatási tematikával és dokumentált oktatással. Ennek elmulasztása komoly bírságot vonhat maga után. Ha Ön sem szeretne emiatt rettegni, kérjen árajánlatot oldalunkon még ma!

Gépmi

Gépmi

A Gépminősítő és Mérnöki Szolgáltató Kft 1991. január 1-én lépett jogelődei, a Gép és Berendezés Munkavédelmi Minősítő Leányvállalat ill. a KG ISZSZI örökébe, változatlan személyi felállásban folytatva azok 25 éves múltra visszatekintő biztonságtechnikai, munkavédelmi szolgáltató tevékenységét. A szervezeti változás rugalmasan követte a munkavédelem szabályozásában történt megújulást. A GÉPMI Kft az Európai Unió normái szerint, az Egységes Magyar Minőségtanúsítási Rendszer szabályainak megfelelően - az MSZ EN ISO/IEC 17025 szabvány követelményeit teljesítve - vizsgálólaboratóriumként akkreditáltatta magát. Vizsgálatainak magas szakmai színvonala, pártatlansága biztosított és ellenőrzött. Akkreditálási nyilvántartási számunk: NAT-1-1549/2008. Intézményünk harmincötéves munkavédelmi szolgáltatási múltja, elismerten magas szakmai színvonalú munkája, a személyi állomány magas szakmai képzettsége biztosítja a szolgáltatások színvonalas elvégzését. Alacsony vállalkozási árakkal, gyorsasággal, rugalmas és sokoldalú együttműködési készséggel, igényük esetén Cégük munkatársainak bevonásával állunk Tisztelt Megrendelőink rendelkezésére.

Global Safety Kft

Global Safety Kft

A GLOBAL SAFETY KFT. munkabiztonsági és tűzvédelmi feladatok ellátására szakosodott cég, mely 2000-ben egyéni vállalkozásként indult. Cégünk az ország egész területén ellátja a munkabiztonsági és munkaegészségügyi szaktevékenységet igénylő feladatokat, valamint az egyéb, jogszabályokban meghatározott munkavédelemmel, tűzvédelemmel, foglalkozás-egészségüggyel, munkaeszközök valamint a veszélyes gépek, berendezések vizsgálataival kapcsolatos munkáltatókat érintő tevékenységeket. A szakma minden területén kellő tapasztalattal és tudással rendelkezünk, melyet a rendszeres szakmai továbbképzéseken való részvétellel és változások folyamatos nyomon követésével érünk el.

Hármak - Munkavédelem

Hármak - Munkavédelem

Egy vállalkozásnak, hogy megfeleljen a mai elvárásoknak sok, nem a vállalkozás profiljába illő, illetve nem a közvetlen feladata elvégzéséhez szükséges költségeket kell kifizetnie. Ilyenek azok a költségek, melyeket törvényekben előírt, és rendeletekben meghatározott feladatok elvégeztetéséhez szükségesek. (munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem, emelőgépek-targoncák felülvizsgálata stb.) Ezekre a feladatokra saját munkavállalót tartani költséges és sokszor teljesen felesleges. Olyan munkavállalót találni, aki minden felsorolt területen otthon van és biztos kézzel irányítaná a tennivalókat gyakorlatilag lehetetlen. Ebben segítünk Önnek. Társulásunk azért jött létre, mert a tevékenységekben mutatkozó átfedéseket könnyebben, és költséghatékonyabban tudjuk megoldani. Ne alkalmazzon költséges, bérből fizetendő min. 3 szakembert ! Bízza ránk ezeket a feladatokat és egy kézből megkap mindent, és nem utolsó sorban költségként számolhatja el a képviseleti díjat.

Holbok Lajos

Holbok Lajos

Munka-, és tűzvédelmi tanácsadással, oktatásokkal, munkavédelmi szaktevékenységek elvégzésével foglalkozom Győr és Pápa környékén - valamint 150 km-es körzetében. A menüpontok között megtalálhatja, mely munka-, és tűzvédelmi szaktevékenységek elvégzésében tudok Ön részére segíteni, és időpont egyeztetés után rövid határidővel elkészíteni!

Hő és füstelvezető rendszerek karbantartása

Hő és füstelvezető rendszerek karbantartása

Nagyobb épületekben, a sok fős befogadó területeken elengedhetetlen a tűzvédelem. A hő- és füstelvezető rendszerek karbantartása és esetleges javítása, továbbá a tűz- és füstgátló ajtók és kapuk is szintén a Tűzgátlás.hu weboldalt üzemeltető mesteremberek szakterületéhez tartozik. Az online felületükön található elérhetőségeken keresztül érhetőek el, kérhető tanács, valamint segítség. Készséggel állnak rendelkezésre egyedi kapuk megtervezésében is. A cég székhelye Budapesten található, a XIV. kerületben.

IdeSol Kft

IdeSol Kft

Alapfilozófiánk szerint minden vállalat és annak minden problémája egyedi, ezért az ideális megoldást csak egy jól felkészült és szakképzett tanácsadó biztosíthatja. Célunk, hogy Ügyfeleink részére minden esetben megfelelő, költség-hatékony és gyorsan alkalmazható megoldást nyújtsunk át, amivel csökkenthetik költségeiket és növelhetik működésük hatékonyságát.

IMSYS Kft

IMSYS Kft

Az IMSYS Kft. 1996 óta segíti tevékenységével a Magyarországon és a környező országokban gazdasági és szolgáltatói tevékenységeket folytató hazai és külföldi vállalkozásokat. Első éveinkben fő tevékenységként partner cégeink minőségügyi és környezetvédelmi menedzsment rendszereinek kiépítését és fejlesztését végeztük el működésük eredményességének javításához. Ezt tükrözi cégünk elnevezése is, amely az Integrated Management SYStems (Integrált Vezetői Rendszerek) kifejezés mozaikszóvá alakításából ered. Az eltelt évek folyamán szakmai szolgáltatásaink körét folyamatos bővítettük. Ezáltal a hazai tanácsadói piacon szinte egyedüliként mára elértük, hogy megbízóink csaknem valamennyi tanácsadói igényét integrált mérnöki tanácsadó szervezetként önállóan tudjuk teljesíteni. Ennek az anyagi előnyökön túl fontos eredménye, hogy partnerünk a gyakran több szakterület bevonását igénylő komplex projektek elvégzése során is csak egy céggel kommunikál és a belső koordinációs és konfliktus kezelési feladatokkal nem kell bajlódnia.

Hirdetés
Ipari védőfelszerelés és ruházat ? Fabory

Ipari védőfelszerelés és ruházat ? Fabory

A FABORY több mint 50 000 különböző mechanikai kötőelem és vegyi rögzítő, valamint 20 000 különböző szerszám választékát kínálja. Ez a hatalmas termékkör lehetővé teszi számunkra, hogy minden egyes ügyfelünk egyéni igényeit is kielégíthessük. Főbb előnyeink: több mint 50 000 féle kötőelem raktárkészletről, 25 000 féle szerszám és ipari segédanyag, professzionális logisztikai és raktár megoldások, kiemelkedő szakmai tanácsadás, webáruház, letölthető műszaki adatlapokkal és 24 órán belüli házhozszállítás, akár ingyenesen is.

Kalocsai Ákos

Kalocsai Ákos

Lapunk segít Önnek eligazodni a munkavédelem, a tűzvédelem, és a környezetvédelem szövevényes útvesztőjében közérthetően összefoglalva az Önre háruló kötelezettségeket. A munkavédelemre és tűzvédelemre vonatkozó jogszabályok egyértelműen rögzítik, hogy a vállalkozásokra - már néhány fő alkalmazotti létszámtól- milyen terhek hárulnak a környezetvédelem területén: - munkavédelmi oktatás és tűzvédelmi oktatás munkába álláskor és meghatározott időnként, - kockázatértékelés és annak felülvizsgálata évente, - egyéni védőeszköz szabályzat, védőeszközök biztosítása munkavállaló részére, - munkavédelmi szakember kötelező foglalkoztatása veszélyességi besorolástól függően, - tűzvédelmi szabályzat és riadóterv, - környezetvédelmi megbízott foglalkoztatása környezetterhelő tevékenység esetén, - zajvédelem, munkahelyi zajmérés, - munkavédelmi szabályzat, - érintésvédelmi, villámvédelmi, tűzvédelmi felülvizsgálatok, - veszélyes gépek, és technológiák munkavédelmi üzembe helyezése, valamint felülvizsgálatuk, - koordinátor foglalkoztatása, tervezés és kivitelezés esetén.

Karabiner

Karabiner

A budapesti Karabiner teljes körű tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltatásokkal látja el ügyfeleit. Minden jogszabályt figyelembe véve nyújtunk tanácsadást cégek és vállalkozások részére, immáron több, mint 20 éve! Az intézmények és vállalkozások nagy részének nincs szüksége főállású tűzvédelmi és munkavédelmi szakember alkalmazására, ezen feladatokat lehet szerződés útján megoldani. A munkavégzés veszélyességétől, illetve a munkavállalók létszámától függően ezen szerződések lehetnek eseti, vagy folyamatos megbízások. Tekintse meg oldalunkat a részletekért és elérhetőségeinkért, ha szakképzett munkavédelmi tanácsadóra van szüksége, és legyen Ön is partnerünk!

Kis Pál és Társa

Kis Pál és Társa

Ha munkavédelemről és tűzvédelmi szolgáltatásról van szó akkor válasszon minket. Cégünk szolgáltatásai: Munkavédelmi Szabályzat elkészítése és karbantartása, komplett kockázatelemzés-értékelés elkészítése és az előírt éves felülvizsgálat elvégzése. Kockázatelemzés alapján védőeszköz juttatás kidolgozása, kapcsolattartás az illetékes hatósággal (OMMF). Munkavédelmi oktatás. Teljes körű munkavédelmi szaktevékenység végzése. Teljeskörű szolgáltatásaink segítik önt abban hogy biztonságban tudja vállalkozásának biztonságát.

Klausz Kft

Klausz Kft

Cégünk az ingatlan üzemeltetési üzletágát több mint tíz éve működteti. Profiljába elsősorban irodaházak tartoznak, változatos alapterülettel. Szakembereink vezetésével karbantartó csapat áll rendelkezésre megfelelő eszközökkel ellátva és gyors reakcióidővel. Igény esetén, kapcsolataink és együttműködésünk alapján megbízható kivitelező cégeket tudunk bevonni a felújítási, átalakítási és más speciális munkák elvégzésére. Munkahelyi munkafolyamatok technológia biztonsági követelményeinek védelmi megoldásait nyújtjuk. A munkavállalók számára segítünk megteremteni a balesetmentes és biztonságos munkahelyeket. Nem csak az a közös célunk, hogy megelőzzük a baleseteket, hanem, hogy a munkavédelmi ellenőrzések során mindent rendben találjon a hatóság.

Kö-Jó Tűzvédelmi Kft

Kö-Jó Tűzvédelmi Kft

A nagykereskedelmi tevékenységet folytató, tűzoltó készülékeket és felszereléseket gyártó társaságunk termékei a széles forgalmazói-viszonteladói hálózaton keresztül jutnak el a végfelhasználókhoz. MSZ EN ISO 9001:2001-es minőségirányítási rendszerben működő cégünk fő alapelve, hogy minőségi, versenyképes árú, a szabványkövetelményeknek megfelelő és az Európai Uniós előírásokat kielégítő egyre bővülő termékskálával, minél magasabb színvonalú kiszolgálással álljon forgalmazó partnerei rendelkezésére. A szervizhálózatnak a szakszerű karbantartáshoz szükséges alkatrészeket és oltóanyagot társaságunk biztosítja. Tűzoltó készülékeink megfelelnek az MSZ EN 3-as szabványkövetelményeknek, az 50 kg-os porral oltó az MSZ EN 1866-nak is, (-BM OKF Tűzvédelmi Megfelelőségi Tanúsítványok-), melyeket a 9/2001. (IV.5.) GM rendeletnek (PED - 97/23/EG direktíva) megfelelően az Európai közösség forgalmazási követelményeket kielégítően, EU "megfelelőség jelölésével", CE jelöléssel forgalmazzuk

Környezet-Tűz-Munkavédelmi tanácsadás

Környezet-Tűz-Munkavédelmi tanácsadás

Munkavédelmi feladatok és kötelezettségek: -Építőipari koordináció -Munkavédelmi kockázatok becslése és kockázatértékelése -Egyéni védőeszközök meghatározása, dokumentálása -Oktatások: munkavédelmi elméleti és gyakorlati oktatás Munkabalesetet követő oktatás ill. oktatási tematika összeállítása Munkabaleseti nyilvántartások, teljes körű részvétel a hatóság munkájában. -Veszélyes gépek munkavédelmi üzembehelyezése. -Engedélyköteles tevékenység jogszabályban előírt módon történő dokumentálása -Teljeskörű Munkavédelmi Szabályzat készítés

Legend Fire Bt

Legend Fire Bt

Cégünk szakmailag tapasztalt munkatársakkal dolgozik. Teljes körű tűz- és munkavédelmi szolgáltatást nyújtunk kedves ügyfeleinknek. Cégvezetőnk tűzvédelmi mérnök. Fennállásunk alatt több cégnek végeztünk szolgáltató tevékenységet. Teljes körű tűz- és munkavédelmi szolgáltatásunkkal reméljük, elnyerjük az Ön bizalmát, és minket választ. Termékeink közvetlen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól származnak. Célunk, hogy minőséget biztosítsunk elérhető, reális áron.

Tuti menü