Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tűz és Munkavédelem Budapest képes leírás: Légterv - Zebrek [3. oldal]
részletek »

Tűz és Munkavédelem Budapest: Légterv - Zebrek [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: munkavedelem.tlap.hu » Tűz és Munkavédelem Budapest
Keresés
Találatok száma - 49 db
Légterv Stúdió Kft

Légterv Stúdió Kft

A komplett épületgépészeti, építészeti, statikai és elektromos tervezés mellett foglalkozunk légtechnikai beszabályozással, akusztikai mérésekkel, szakvélemények készítésével és különböző épületgépészeti rendszerek kvalifikálásával (IQ, OQ) is. Továbbá vállaljuk gazdasági társaságok, vállalkozások, önkormányzati intézmények munka- és tűzvédelemmel összefüggő feladatainak rendszeres (átalánydíjas), illetve időszakos ellátását

Mete-munkavedelem

Mete-munkavedelem

Cégünk teljes körű munkavédelmi szolgáltatást nyújt. Legyen szüksége tűzvédelmi, érintésvédelmi, vagy emelőgép felülvizsgálatra a Méte-munkavédelem jó választás! Elsősegélynyújtó személy képzését is vállaljuk. Tájékozódjon weboldalunkon, hogy az egyes vizsgálatok kire vonatkoznak és forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk teljes körű munkavédelmi szolgáltatást nyújt. Legyen szüksége tűzvédelmi, érintésvédelmi, vagy emelőgép felülvizsgálatra a Méte-munkavédelem jó választás! Elsősegélynyújtó személy képzését is vállaljuk. Tájékozódjon weboldalunkon, hogy az egyes vizsgálatok kire vonatkoznak és forduljon hozzánk bizalommal!

Mr. Munkaruha - munkaruha budapest

Mr. Munkaruha - munkaruha budapest

Budapesten 2016 januárban nyíló munkaruha és munkavédelmi szaküzlet. Forgalmazott termékeink: Coverguard munkaruhák, EP és UVEX munkacipők és bakancsok, munkavédelmi sisakok, légzésvédelmi maszkok, kiegészítők. Termékeink webshopunkban és boltunkban is hozzáférhetőek, akár 1 munkanapos vidéki kiszállítással. Forgalmazott eszközeink mind megfelelnek a hatályos Eu-s szabványoknak, tehát bármelyik EU tagállamban lehet használni őket. Mindig figyelmesen nézzék át a szavatossági/lejárati időket az egyes védőeszközökön!

MTB-TECH Kft

MTB-TECH Kft

A 21. században jelentős szerep jut a biztonságtechnikának mind a termelésben, mind a szolgáltatásban. Cégünk a biztonságtechnika 3 fő szakterületén lát el tanácsadói feladatokat. Ezek a szakterületek: a munkavédelem, a tűzvédelem, a környezetvédelem, amit sok helyen az EHS (Environment, Healthy &Safety) divatos mozaik szóval illetnek. Az MTB-TECH Kft. magas színvonalú tanácsadását mi sem fémjelzi jobban, mint az, hogy az ipar legveszélyesebb területein is jelen van, többek között: Atomipar (MVM Paksi Atomerőmű Zrt.) Finomítás (MOL Nyrt. Dunai Finomító Bányászati terület (MOL Nyrt. KTD és Földgázszállító Zrt.) Hulladék feldolgozó ipar Autóipar Magasépítés (Hotel Opera Garden, San Marco utcai Speciális Iskola) Asztalosipar továbbá az építőipar legkülönfélébb kivitelezői területein (GE, KAM, E.-ON beruházások)

Munka- és tűzvédelem cégeknek

Munka- és tűzvédelem cégeknek

Az Aurapro munka- és tűzvédelmi mérnökcsapata teljes körű dokumentációt végez, átalánydíjas szolgáltatással, bírság-garanciával. Szolgáltatásunkkal Ön pénzt, időt és energiát takaríthat meg. Ne kockáztasson a munkavédelmi előírásoknak valló megfelelés során. Vállalatunk 100%-os bírsággaranciát vállal felelősségbiztosításának köszönhetően. A dokumentációt egyben, rendezetten, iratfüzőben adjuk át. Egy hatósági ellenőrzéskor percek alatt prezentálható az összes szükséges dokumentum.Minden dokumentumot átadunk CD-én szerkeszthető formátumban is. Kérje ajánlatunkat.

Munkavédelem-Budapest

Munkavédelem-Budapest

Cégünk keretein belül vállaljuk önkormányzatok, cégek, vállalkozások munka és tűzvédelmi szempontú diagnosztikáját, a szükséges dokumentumok elkészítését, illetve pótlását. Helyszíni bejárás során a hiányosságokat megállapítjuk és javaslatot teszünk azok megszüntetésére. A gépek és munkaeszközök vonatkozásában elvégezzük a megfelelő felülvizsgálatokat, melyek dokumentálásra kerülnek. A kockázatértékelés alapján összeállítjuk a megfelelő oktatási tematikát és lebonyolítjuk a munka és tűzvédelmi oktatásokat.

Ron System - munkabiztonság, szabályozó, érzékelő

Ron System - munkabiztonság, szabályozó, érzékelő

A cég az automatizálás területén kereskedelmi és tervezői tevékenységgel foglalkozik. A kereskedelmi tevékenység jellemzően ipari automatizálási alkatrészek kereskedelme. Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy mindig a legkedvezőbb ár/érték viszonnyal rendelkező eszközöket kínáljuk partnereinknek. Szállítóink csak megfelelő minőségi mutatókat elérő cégek lehetnek. A tervező tevékenységből adódó tapasztalataink segítik a feladatnak leginkább megfelelő termékek kiválasztását a széles termékválasztékból.

Royalmunkaruha

Royalmunkaruha

Cégünk több éve foglalkozik munkaruhák és munkavédelmi termékek kis- és nagykereskedelmével.Nálunk mindent megtalál,ami nélkülözhetetlen a biztonságos munkavégzéshez. Minden termékünk Az Európai Unióba elfogadott szabványrendszernek megfelelnek. Reméljük hamarosan Önt is megelégedett partnereink soraiban találjuk

St. Flórián: munka- és tűzvédelmi specialista

St. Flórián: munka- és tűzvédelmi specialista

15 éve foglalkozunk komplex tűz- és munkavédelemmel. Tevékenységünk: szolgáltatások nyújtása (felülvizsgálat, kockázatelemzés, oktatás), és az ehhez kapcsolódó eszközök értékesítése (munkavédelmi eszközök, védőruházat, tűzoltó készülékek, tűzcsapok, biztonsági táblák, jelek stb.). Emellett a tűzvédelmi eszközök ellenőrzéséhez, szervizeléséhez jól felszerelt szakműhelyünk áll rendelkezésre.

Hirdetés
Taki Byte Bt

Taki Byte Bt

Felismertük azt, hogy munkánk magas minősége elsősorban munkatársaink szakmai képzettségén és munkához való hozzáállásán múlik, ezért több felkészült, megfelelő szakmai képzettségű és gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakember áll ügyfeleink szolgálatában. Természetesen szem előtt tartjuk a minőségügy és egyéb szakterületeink aktualitásait, a legfrissebb szakmai információkat nyomon követjük, így cégünk nagy hangsúlyt fektet munkatársai tudásának folyamatos továbbfejlesztésére, tovább képzésére.

Tűzkerék Kft.

Tűzkerék Kft.

Tűzoltókészülékek, tűzcsapok, füst- és tűzgátló ajtók, kapuk és kupolák időszakos ellenőrzése és javítása, tűzcsapszerviz, társasházi szárazfelszálló vezetékek nyomáspróbázása, beépített tűzvédelmi berendezések ellenőrzése, karbantartása, eszközök értékesítése, tűz- és munkavédelmi feladatok ellátása. Az érvényben lévő előírások figyelembevételével érintésvédelmi, villámvédelmi és szabványossági felülvizsgálatok, villámvédelmi tervezés az ehhez szükséges kockázatkezeléssel együtt. A Tűzkerék Kft. több mint 20 éve a tűzvédelem szolgálatában - tradíció, megbízhatóság, profizmus.

Tűzoltó berendezések

Tűzoltó berendezések

Beépített tűzvédelmi rendszerek tervezése, tűzveszélyes folyadékok tárolása, habbal oltók (pl. habsugárcső), gázzal oltók (pl. Ingergen oltógáz), Sprinkler és vízködös rendszerek telepítése? A legjobb helyre érkezett, ha színvonalas, tapasztalt, milliárdos nagyságrendű referenciával rendelkező tűzvédelmi fővállalkozót keres. Küszöbértékű veszélyes üzemek esetén is professzionális kivitelezést biztosítunk, szakembereink maximalizmusának köszönhetően. Tűzoltó berendezések és haboltók forgalmazásával is foglalkozunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi kézbe vesszük az épület tűzvédelmi kivitelezését!

Tűzvédelmi előadó tanfolyam Soter-Line

Tűzvédelmi előadó tanfolyam Soter-Line

A tűzvédelmi előadó képzés időtartama :180 óra (6 hónap) A tűzvédelmi előadó képzés helyszíne :Soter-Line Oktatási Központ, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 7. (a Blahánál) A tűzvédelmi előadó képzés tervezett kezdése 2011. április 18. (hétfő) 2011. április 23. (szombat) A tűzvédelmi előadó tanfolyam időtartama hétfő, szerda (17.00-20.00) v. szombat (8.30-14.30) - 8 tanóra

Tűzvédelmi szabályzat készítés

Tűzvédelmi szabályzat készítés

Amit vállalunk: Tűzvédelmi szabályzat készítés és tűzvédelmi vizsgálat. A legátfogóbb, legprecízebb tűzvédelem Budapesten. Teljes körű tűzvédelmi oktatás gyakorlattal egybekötve. Ellenőrizzük az épület biztonságát, a taktikai pontokon a tűzvédelmi berendezések meglétét és minőségét, valamint biztosítjuk tűzvédelmi eszközök pótlását. A tűzvédelem igen fontos manapság. Mind cégeknél, mind iskoláknál figyelembe kell venni a tűz lehetséges veszélyforrásait. Erre kínálunk mi megoldást tűzvédelmi oktatással, tűzvédelem, tűzvédelmi eszközök beszerzésével és elhelyezésével.

Zebrek-M Munkavédelem - munkaruha és munkavédelmi eszközök forgalmazása

Zebrek-M Munkavédelem - munkaruha és munkavédelmi eszközök forgalmazása

Cégünk több , mint egy évtizede foglalkozik egyéni munkavédelmi felszerelések kis ? és nagykereskedelmével . Két telephelyünkön, több ezer féle termékből választhatnak igényeiknek megfelelően viszonteladóink, végfelhasználóink , egyéni vásárlóink. Kínálatunkban megtalálhatóak a legismertebb nemzetközi márkák termékei ( Coverguard , 3M , Peltor , Uvex , Cado , Plum , Lotto , Dunlop , Lux Optical , Panda ? ) , valamint a legkeresettebb hazai gyártók munkaruhái , védőeszközei.

Tuti menü