Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tűz és Munkavédelem Vidék képes leírás - Munka-védelem.tlap.hu
részletek »

Tűz és Munkavédelem Vidék - Munka-védelem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: munkavedelem.tlap.hu » Tűz és Munkavédelem Vidék
Keresés
Találatok száma - 49 db
Akciós munkavédelmi webáruház

Akciós munkavédelmi webáruház

Az M3 road Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 1994-ben alakult. Tűz- és munkavédelmi eszközök kereskedelmével, kapcsolódó szolgáltatásokkal és munkaruházati termékek gyártásával foglalkozik. Termékeink közvetlenül az importőröktől származnak, így a kimagasló forgalomnak köszönhetően folyamatos akciókkal, alacsony árakkal szolgálhatjuk vásárlóink érdekeit. Néhány jelentős gyártónk: Lux OpticaL, JSP, Peltor, 3M, Parade, Lemaitre, Earline, Tidy Professional, Top-Lock, Eurotechnique, Sup Air Style. Vállaljuk tűzvédelmi szabályzatok, felülvizsgálatok elkészítését, megtartását. Forgalmazzuk a modern kor követelményeinek megfelelő tűzvédelmi eszközöket, tűzoltó készülékeket, tűzcsapszerelvényeket, szekrényeiket. Jelentős kedvezményekkel várjuk az ország valamennyi településéről a felhasználókat, de még a tűzvédelmi szakembereket is, hiszen tőlünk importőri áron vásárolhatnak.

AN-ZO Bt. Kaposvár

AN-ZO Bt. Kaposvár

Fő tevékenységi körünk: Tűzvédelem: Tűzvédelmi szabályzat elkészítése, Tűzriadó terv elkészítése, tűzveszélyességi osztályba sorolás, a szükséges tűzoltó készülékek, felszerelések megállapítása, tűzoltó készülékek üzemeltetői felülvizsgálata, új beruházások felülvizsgálata. Oktatások: Hatóságokk al való kapcsolattartás, tanácsadás, tűzveszélyes anyagok raktározási mennyiségének megállapítása, tűzterhelés számítása, tűzvédelmi gyakorlat lebonyolítása, tűzvédelmi szakvizsgáztatás.

ANTI - PYRO Kft

ANTI - PYRO Kft

Cégünk a biztonságtechnika terén a régió meghatározó tényezőjévé nőtte ki magát.Működési területünk országos szintre terjed ki. 1990 óta meghatározó a szakmában, mára már több mint 25 szakértő segítő napi munkájukat. Folyamatos fejlődés, és növekvés, és a jövőben is ezt képviselik. Főleg tűz- és munkavédelemmel foglalkozunk.

Aquarius-S Bt

Aquarius-S Bt

Cégünk 2001. január 1-én kezdte meg működését. Fő tevékenységi körök:Tűzvédelmi szabályzat készítése, Munkavédelmi szabályzat készítése, HACCP élelmiszerhigiéniai minőségbiztosítási rendszer kiépítése, Telepengedélyezések előkészítése.

Baleset Vonal

Baleset Vonal

Segíti a személyi sérüléssel járó közlekedési balesetek (vezető, utas, gyalogos, kerékpáros), munka- és foglalkozási balesetek, közterületen bekövetkező balesetek (esések, elcsúszások) jogi megoldását! Teljes körű ügyintézés a balesettől a kifizetésig! Érvényesíti a balesetek folytán bekövetkezett anyagi károkat (ingóságok, ingatlanok sérülése), érvényesíti az Önnek járó maximális vagyoni és nem vagyoni kártérítést! Képviseli az Ön érdekét a Biztosítóval és a Károkozóval szemben!

Biztek

Biztek

A Biztek Kft. 2004-ben alakult. A megalakulást megelőzően 1995 óta egyéni vállalkozásként működött. Célunk, hogy tevékenységünkkel biztosítsuk szolgáltatásunk egyenletes minőségét, és megfeleljünk megbízóink által meghatározott és elvárt igényeknek. Szakmai eredmények: A folyamatos továbbképzések, tanfolyamok eredményeként a szolgáltatásaink illetve tevékenységeink köre évről évre bővül. A meglévő szolgáltatások minőségét folyamatosan fejlesztjük, illetve bővítjük. Cégünk által nyújtott szolgáltatásokat egyre szélesebb körben egyre többen veszik igénybe.

Biztonság 2014 Kft

Biztonság 2014 Kft

A Biztonság 2014 Kft 2008-ban alakult, sikeres tűzvédelmi és munkavédelmi vállalkozások egyesülésével. A siker összetevője a vállalkozói múlt, valamint a közszférában szerzett tapasztalat. Mindannyian már korábban kipróbáltuk a tevékenységet egyéni vállalkozói formában. A tíz éves szakmai tapasztalat után munkánk minősége, pontossága, megbízhatósága miatt ismertté váltunk a szakmai ágazaton belül. Budapest és a Dunántúl nagyobb városaiban referenciákkal rendelkezünk. Tevékenységünk fő központja Pápa és Győr térsége.

Brandschutz Hungaria

Brandschutz Hungaria

A Brandschutz Hungaria Biztonságtechnikai Korlátoltfelelősségű Társaság 2001. decemberében alakult Szombathelyen. Alapvetően azzal a céllal jött létre, hogy az Ön környezetében kiemelkedő színvonalú tűz- és munka-, érintés- és környezetvédelmi szolgáltatás nyújtásával kibővítse az e kategóriába tartózó termékek és szolgáltatások körét. Mindezen szolgáltatásokhoz egy vállalkozáson keresztül juthat hozzá, nem kell egyidejűleg több irányba kapcsolatot tartani, ezzel is szolgáljuk kényelmét. Társaságunk elsődleges szempontnak tartja, hogy partnerei európai színvonalú termékekhez és szolgáltatásokhoz jussanak, a kedvező lehetőségek kihasználásával. Ennek érdekében közvetlen kapcsolatokat tartunk fenn a gyártókkal és a tevékenységben kapcsolódó vállalkozásokkal, amelyek révén elértük, hogy az általunk forgalmazott termékekhez és a vállalt szolgáltatásokhoz, amelyek megfelelnek a magyar és európai szabványoknak, jogszabályoknak, a legkedvezőbb áron juthassanak hozzá ügyfeleink.

Cívis Pack Egyéni Cég

Cívis Pack Egyéni Cég

Cégemet 1995-ben alapítottam, kezdetben fő profilként hulladékkereskedelemmel foglalkoztam mely tevékenység során a környezetvédelem egyre nagyobb fokú térnyerésével illetve párhuzamosan a jogi háttér megteremtésével egyre nagyobb szakmai feladat hárult rám, amely elengedhetetlenné tette a folyamatos magas szintű szakmai önképzést. 1996-ban szereztem mezőgazdasági mérnöki diplomát Hódmezővásárhelyen, majd környezetvédelmi szakmérnöki diplomát, valamint környezetirányítási szakértői diplomát. Hiszem, hogy a folyamatos fejlődés elengedhetetlen a sikeres munkavégzéshez, ennek érdekében munkavédelmi, tűzvédelmi illetve emelőgépes szakterületen is megszereztem a szükséges szakmai végzettséget. Cégem profilját 2003-ban bővítettem munkavédelemi,tűzvédelemi illetve környezetvédelemi szaktanácsadói tevékenységgel, így nyújtva komplex szolgáltatást a hozzám forduló megrendelőknek.

Hirdetés
D-M-M-D Kft - Tűzvédelmi eszközök webbolt

D-M-M-D Kft - Tűzvédelmi eszközök webbolt

D-M-M-D Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A D-M-M-D Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. megalakulása óta fő tevékenységének az egyéni védőeszközök, munkaruházati termékek és tűzvédelmi felszerelések forgalmazását tekinti. Célunk olyan termékválaszték kialakítása, amelyből minden kedves partnerünk ki tudja választani a számára legmegfelelőbbet. Amennyiben szükségesnek ítéli, munkatársaink segítséget nyújtanak Önnek szakmai tanácsaikkal. Termékeink választékát folyamatosan bővítjük, törekszünk arra, hogy vásárlóink számára mindig a legjobb és legkorszerűbb termékkel álljunk rendelkezésre. Amennyiben áruházunkban mégsem találja tevékenységének végzéséhez szükséges eszközöket, felszereléseket, tekintse meg az alábbi linkeken található katalógusokat, melyek termékkínálatunk részét képezik. A termékek vásárlását az info@munkavedelmiwebbolt.hu email címen, vagy az ügyfélszolgálati telefonszámunkon (06-70-33-98-341) kezdeményezheti. Reméljük, hamarosan elégedett vásárlóink körében tisztelhetjük Önt is. D-M-M-D Kft. vezetősége Székhely: 2517 Kesztölc, Petőfi Sándor utca 75. Postacím: 2541 Lábatlan, Damjanich u. 17/b. Bankszámlaszám: K& Bank 10403648-50504951-48501016 Kapcsolat: info@munkavedelmiwebbolt.hu Tel.: 06-70-33-98-341   (8-16 óra között) Makovics Zoltán 06-70-337-9157 Dobai Róbert 06-70-332-8318

Defensio Bt

Defensio Bt

Ismeri Ön a tevékenységére vonatkozó összes tűz- és munkavédelmi jogszabályt? Maradéktalanul teljesíti az Ön vállalata ezen jogszabályok által meghatározott feladatokat és kötelezettségeket? Tudja Ön, hogy milyen tűz- és munkavédelmi dokumentumokkal kell rendelkeznie tevékenysége folytatásához? Cégünk 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy széleskörű szolgáltatásainkkal segítséget nyújtsunk kis- és középvállalkozások részére az érvényben lévő jogszabályok által előírt tűz- és munkavédelmi kötelezettségek és feladatok ellátásában, a tevékenységük során felmerülő kockázatok felismerésében és kezelésében. Munkánk során arra törekszünk, hogy ne csak az előírásokhoz szükséges minimumot teljesítsük, hanem partnereinkkel megismertessük mind a munkavédelem, mind a tűzvédelem fontosságát, elősegítve az egészséget nem veszélyeztető, biztonságos és ergonómikus munkahelyek kialakítását.

EcoFact Kft

EcoFact Kft

AzEcoFact Kft. jogelődje 1991-ben a B&Kft. (2200 Monor, Mátyás király u. 9-11.) keretében alakult azzal a céllal, hogy magas színvonalú, megbízható és biztos szakmai alapokon nyugvó könyvelési és adótanácsadási szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek. Tevékenységünket 2004-től Krisztinox Kft. néven, változatlan formában végeztük. 2005 végén térségünkben és a gazdasági életben végbemenő változások, valamint az Európai Unió követelményei arra késztettek bennünket, hogy továbblépjünk. A fejlődés elkötelezettje és tevőleges alkotójaként a megújulási folyamat kezdő lépése a név- és az arculatváltás volt, így változatlan csapattal, de új néven, EcoFact Kft. - ként végezzük munkánkat. Ezzel párhuzamosan fejlesztettük informatikai rendszerünket, és új szolgáltatásokat vezettünk be az eddigiek mellé. Ügyfélszerző programunk keretén belül minden új ügyfélért kedvezményt adunk ügyfeleinknek. Noha nevünk többször is változott, munkatársaink évek óta a régiek, és a megbízható minőség jegyében dolgoznak cégünk 1991-es alapítása óta. Munkánk sikerét fémjelzi a ma már közel 150 partner, az adó és TB vizsgálatok sikeres, pozitív eredménnyel záródó lebonyolítása.

Eredő-Service Kft

Eredő-Service Kft

Vállalkozásunk 1988-ban már a levegőben lévő gazdasági változások előszeleként felismerte, hogy egyre nagyobb hangsúlyt fog kapni a munkavédelem. Már abban az időben is legfőbb szempont volt a minőségi szolgáltatás nyújtás összekapcsolva a biztonság fogalmával. Fő csapásvonalnak az emelőgépek biztonságtechnikai felülvizsgálatai és szükség szerinti javításai, karbantartásai bizonyultak. Eleinte eseti megrendelések teljesítésével próbáltunk a piacon maradni. Az eseti megrendelések sűrűsödése azt jelentette, hogy igény van tevékenységünkre. Az 1992-ben megalakuló EREDŐ Bt. célul tűzte ki, hogy dinamikus fejlődés mellett talpon marad a könnyűnek nem mondható magyar piacon. Az évek során felfigyeltek ránk az emelőgép gyárak és egyéb garázsiparban használt berendezések gyártói, potenciális félként kezelve, kialakították velünk a képviseleti szerepkört. Kijelenthetjük, hogy több ismert cégnek, márkának (IME, Ravaglioli, DAXES, Beissbarth, Autófitt Kft., GEDORE, stb.) vagyunk a Kelet - magyarországi márkaképviselete, szervize. A 2003-ban saját magunk jogutódjaként EREDŐ - SERVICE Kft.-vé alakultunk és elértük hogy a garázsipar teljes szegmensét lefedtük.

Ergonom Kft

Ergonom Kft

Az Ergonom Kft. az ország egész területén ellátja a munkáltatókra háruló munkabiztonsági és munkaegészségügyi szaktevékenységet igénylő feladatokat, valamint az egyéb, jogszabályokban meghatározott munkavédelemmel, tűzvédelemmel, környezetvédelemmel, foglalkozás-egészségüggyel, munkaeszközök valamint a veszélyes berendezések vizsgálataival kapcsolatos munkáltatókat érintő tevékenységeket. A fentiek keretén belül elkészíti a munkahelyi-, és a kémiai kockázatértékelést, valamint segítséget nyújt, hogy a munkáltató a fent felsorolt szakterületeken a törvényi és jogszabályi kötelezettségeknek megfeleljen.

ETAMIN Munkavédelmi és Szolgáltató Kft

ETAMIN Munkavédelmi és Szolgáltató Kft

Az ETAMIN Munkavédelmi és Szolgáltató Kft-t 2007. januárjában alapítottuk, de 1983 óta foglalkozom munkavédelemmel. Felsőfokú munkavédelmi végzettséggel, illetve egyes területekre munkavédelmi szakértői engedéllyel rendelkezem. A vállalkozás keretében vállaljuk gazdasági társaságoknak, egyéni vállalkozóknak a munkavédelemről szóló törvényben, és a munkavédelemmel kapcsolatos jogszabályokban előírt feladatok elvégzését eseti, vagy átalánydíjas szerződés alapján.

Euronorm Munkavédelmi szaküzlet

Euronorm Munkavédelmi szaküzlet

Az Euronorm 2000 Kft az országban 2 bolttal rendelkezik, amelyeket a Dunaújvárosban és Győrben találhatóak meg. A cég komoly szakmai háttérrel rendelkezik a munkavédelem területén. A boltokon kívül saját professzionális webáruházzal rendelkezik. Üzleteinkben vásárolható munkavédelmi ruházat (munkavédelmi cipők, sisakok, mellények stb) mind nőknek és férfiaknak egyaránt és egyéb hasznos más munkavédelmi készülék és berendezés is megtalálható nálunk. Tovább információkért forduljon bátran hozzánk !

Eurosafety

Eurosafety

A hazai körökben a gyakorlatban nyújtott szakmai alapszolgáltatásokon túlmenően a Vevői kör kiszélesítése érdekében számos további, az országban ez idáig még sehol és senki által nem kínált egyedi szolgáltatásokkal is próbáljuk kiszélesíteni a hazai szakmai piacot. Folyamatos minőségi munkavégzésünk és erős szakmai csapatunk eredményeként egyre gyakrabban kapunk nemzetközi beruházásokban történő részvételi felkérést. Amennyiben sikerült érdeklődését felkelteni, további információért kérem, hogy keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!

Tuti menü