Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tűz és Munkavédelem Vidék képes leírás: Fehérvár - Miboltunk [2. oldal]
részletek »

Tűz és Munkavédelem Vidék: Fehérvár - Miboltunk [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: munkavedelem.tlap.hu » Tűz és Munkavédelem Vidék
Keresés
Találatok száma - 49 db
Fehérvár Safety Kft.

Fehérvár Safety Kft.

Látogasson el honlapunkra, ahol megtekintheti munkaruházathoz és munkavédelemhez kapcsolódó termékeink listáját. Termékeink között megtalálhatóak a védőszemüvegek, légzésvédők, arcvédők, munkavédelmi sisakok, hallásvédők, védőcipők és hevederek. Szolgáltatásaink listáján szerepel a tűzoltókészülékek időszakos felülvizsgálata, a szitanyomás valamint a hevederek, kötelek időszakos bevizsgálása. Látogasson el Székesfehérvárra, ahol személyesen is megtekintheti a termékeinket munkavédelmi szaküzletünkben!

FIRE BALL Kereskedelmi és Szolgáltató Bt

FIRE BALL Kereskedelmi és Szolgáltató Bt

A FIRE BALL Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaságot 1996-ban alapította Tóth Béla nyugalmazott tűzoltó százados, azzal a céllal, hogy felhasználva a sokéves tűzmegelőzési tapasztalatait a különböző gazdálkodó, közszolgálati és egyéb szervezeteknek pontos, szakszerű, a gyakorlatban jól hasznosítható tanácsadást nyújtson a jogszabályokban meghatározott tűzvédelmi kötelezettségeik teljesítéséhez. Azóta a társaság a tűzvédelem területén teljeskörű szolgáltatást és a tűzvédelmi eszközök széles skáláját kínálja megrendelőinek. A szakszerű, pontos, precíz munkavégzés olyan ismérvei társaságunknak, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy ügyfeleink közül mind többen bízzák ránk szervezetük teljes tűzvédelmét, így szabadítva fel fontos erőforrásokat (ember, adminisztráció, idő) melyeket fő tevékenységük üzletmenetére fordítva, nagyobb hatékonyságot, jobb jövedelmezőséget tudnak elérni. Az ügyfelekkel való jó kapcsolat ugyanolyan fontos számunkra, mint a tűzvédelmi szabályok pontos betartása, a tűz keletkezési valószínűségének minimálisra csökkentése, a személyi és vagyoni kár bekövetkezésének kiküszöbölése.

Fire Box Kft

Fire Box Kft

A Fire Box Kft. közel egy évtizedes múltra tekint vissza a munka- tűz- és környezetvédelmi teljes körű szaktevékenység, valamint hatósági engedélyeztetés területén. A munkánk alapelvének tekintjük, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás eredményeképp a munkahelyeken az ember, a munkaeszközök és a munkakörnyezet kapcsolata a munkavégzés során harmonizáló egységet alkosson és megteremtődjön a biztonságos munkavégzés valamennyi feltétele. A szaktevékenységünket a kis- és középvállalkozásoktól kezdődően az irodaházakon keresztül a termelő gyárakig bezárólag minden vállalkozási forma és szakág részére biztosítjuk. A szolgáltatásunk komplex jellegű, így a megbízóinknak csak információs és döntési jelleggel kell a szakterülettel foglalkozni. A Fire-Box Kft teljes körűen látja el a vele jogviszonyban lévő vállalkozások tűz-, munka- és környezetvédelmi feladatait. Az elmúlt időszakban lezajlott jogszabályváltozások, valamint az egyes részterületek dinamikus fejlődése ( pl. képernyős munkahelyek, egyéni védőeszközök, emelőgépek, stb. ) minőségpolitikánk szerint megkívánják a kellő hozzáértéssel rendelkező, az egyes részterületeket magas színvonalon ismerő munkatársak alkalmazását.

Fire-Sziget Kft

Fire-Sziget Kft

A Kft. alapítása előtt az ügyvezető egyéni vállalkozóként folytatta tevékenységét. A céget 2001. decemberében alapítottuk családi vállalkozásként. A folyamatosan bővülő ügyfélkör lehetővé tette számunkra munka- és tűzvédelmi képesítéssel rendelkező szakemberek foglalkoztatását. A jogszabályváltozások naprakészen történő követése, valamint a továbbképzéseken való részvétel biztosítja munkavállalóink számára a szakmai tudás gyarapítását. A nagy számban jelentkező igények kielégítése miatt 2004. januárjától új tevékenységként beindítottuk a tűzoltó készülék forgalmazását, ellenőrzését, valamint tűzi vízforrások felülvizsgálatát. Az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer 2005. július elsejével bevezetésre került. A rendszer tanúsíttatása 2005. novemberében megtörtént. Célunk a megrendelők igényeinek magasabb színvonalon történő folyamatos kielégítése.

FIVÉD Kft

FIVÉD Kft

A soltvadkerti székhelyű FIVÉD KFT.-t Ficsor Gábor és Ficsor Veronika alapította. A KFT munka-, tűz- és környezetvédelmi feladatok teljes körű intézését vállalja eseti vagy állandó megbízás alapján elsősorban Bács-Kiskun Megye területén. Továbbá vállalja emelőgépek (targonca, tehergépjárműre szerelt emelőhátfal, futómacska stb.) időszakos vizsgálatainak intézését gyors kiszállással, rugalmas ügyintézéssel.

Grandis Kft.

Grandis Kft.

Munkavédelmi áruházunkban munka- és védőbakancsok, félcipők, szandálok, papucsok, csizmák széles kínálatából válogathat. Oldalunkon megismerkedhet a Security Line, Tao Safety, FlexionPlus spanyol munka- és védőlábbeli családokkal, melyet a magyarországi felhasználóknak cégünk importál. Az általunk forgalmazott lábbelik különleges párolgás áteresztő képességének köszönhetően a vízpárát átengedik, így viselőjük száraz marad még a legextrémebb időjárási körülmények között is. Szakmai tájékoztatókkal, termék-kiválasztási segédlettel, ügyfélszolgálatunkkal igyekszünk támogatást nyújtani a megfelelő védőlábbeli kiválasztásában. Raktárkészletünkről gyors, pontos esetenként ingyenes szállítással tudjuk segíteni partnereink munkáját.

Grube webáruház - Munkavédelmi felszerelések

Grube webáruház - Munkavédelmi felszerelések

A Grube webáruházban munkavédelmi felszerelések széles választékban állnak vásárlóink rendelkezésére. Kínálatunkban szerepelnek munkaruhák, légzésvédelmi felszerelések és vegyvédelmi ruhák, láthatósági ruházat, esővédelmi ruházat, fűkaszás ruházat, fej és hallásvédelmi eszközök, védőszemüvegek, vágásbiztos termékek, munkavédelmi cipők, bakancsok, gumicsizmák és minden egyéb olyan felszerelés amire a munkavédelemhez szükség lehet. Amennyiben munkavédelmi felszerelésre van szüksége, látogasson el webáruházunkba és tekintse meg termékeinket.

Harkon

Harkon

Cégünk a HARKON Bt., huszonöt éves munkavédelmi felügyelői tapasztalatra ala­pozva 2005 óta foglalkozik kis és középvállalkozások számára nyújtott mukavédelmi szolgáltatással. Tudjuk, hogy az amúgy is túlterhelt vállalkozások nem szívesen költenek munkabiztonságra, ezért is kínálunk számukra olyan megnyugtató megoldásokat, melyekkel maguk is átláthatják feladataikat. Konstrukcióink segítsé­gével költséghatékony módon kerülhetik el a baleseteket és a bírságokat. Célunk, hogy ügyfeleink részére a munkavédelem, a munkabiztonság és a pályázat írás területén magas minőségű, teljes körű szolgáltatást nyújtsunk. Fő profilunk elsősorban a prés-, forgácsoló- és faipari üzemek.

Helpdesk Hungary Kft

Helpdesk Hungary Kft

Munkavédelem: Vállalkozások munkavédelmi tevékenységének átvilágítása. Kötelező vezetői utasítások (belső szabályzások) elkészítése, meglévők véleményezése A Vállalkozások veszélyességi osztályba sorolása Kockázatelemzés elkészítése és évenkénti felülvizsgálata Munkabalesetek kivizsgálása és bejelentése Ismétlődő munkavédelmi oktatás tematikájának összeállítása, megtartása Az egészséges és biztonságos munkakörnyezet létrehozásában tanácsadás (zaj, légállapot, klíma, villamosság, karbantartások, felülvizsgálatok stb.) Veszélyes anyagok és készítmények felhasználásának engedélyeztetése, és a veszélyes anyagokkal és készítményekkel folyó tevékenységhez tanácsadás. Egyéni védőeszközök körének meghatározása, kiválasztása, használatára oktatása, és ellenőrzése. Munkavédelmi nyilvántartások bevezetése

Hirdetés
Herman és Társa Bt

Herman és Társa Bt

A "Herman és Társa" Építőipari, Biztonságtechnikai Szolgáltató Betéti Társaság 1992. évben alakult, és azóta is sikeresen működik partnereink teljes megelégedésére. Szolgáltatásaink magukban foglalják a munka- tűz- és környezetvédelmi szaktevékenységeket, ezzel kapcsolatosan az elektromos szabványossági felülvizsgálatok elvégzését, és az ADR biztonsági szaktanácsadást is. Jogszabályi változásnak megfelelően tevékenységünket 2002. évben kibővítettük az építőipari koordinátori feladatok ellátásával. Szolgáltatásunk teljes körű, így a megbízóinknak csak döntési és utasítási feladatai vannak a szakterületekkel kapcsolatban. Munkánk eredményeképp az elmúlt évek folyamán szoros kapcsolatot sikerült kiépítenünk a tevékenységek felett felügyeletet gyakorló szakhatóságokkal, amely nagyban megkönnyíti a napi feladataink ellátását, valamint biztosítja számunkra a jogszabályi változásoknak megfelelő naprakészséget is.

Honti és Társai Kft

Honti és Társai Kft

I. Szak- és szakértői tevékenység - gépek üzembe helyezés előtti és időszakos biztonsági vizsgálata, kiemelve az emelő-, rakodó- és építőgépeket - munkabiztonsági szak- és szakértői munkák elvégzése - munkahelyi kockázatértékelés elkészítése és felülvizsgálata, munkavédelmi oktatás - tűzvédelmi szaktevékenység ellátása - munkavédelem átalánydíjas formában - szaktanácsadás, bármely szakértői és akkreditált munka elvégzése - emelőgépek és szerkezetek tervezése, dokumentáció pótlás - gépkezelőképzés (nehéz-, könnyű- és kisgépkezelő, teherkötöző, tűzvédelmi szakvizsga) II. Kereskedelmi tevékenység - új és használt emelőeszközök és gépek forgalmazása adatbankkal - alkatrész-forgalmazás, bizományosi értékesítés - emelőgép ügyintézők és szakértők boltja - garázsipari emelőgépek forgalmazása III. Dokumentációk pótlása - több, mint 3200 típus gépkönyve, alkatrész-katalógusa, minősítése - munkavédelmi kiadványok - táblák, biztonsági feliratok, csíkozás, stb. pótlása, készítése akár egyedileg is IV. Gépjavítás és technológiai szerelés - Hajdú Bt. 74/312-749 - targoncák, daruk, futómacskák, garázsipari emelők javítása, telepítése, alkatrészforgalmazás

Iványi Szakértő Iroda Kft

Iványi Szakértő Iroda Kft

Munkavédelmi,tűzvédelmi,környezetvédelmi , és emelőgép szolgáltások teljes körű ellátása. Egy kis bevezető: Az Ivány szakértő iroda Kft. névadója és alapítója Iványi Botond, tízszer lefutotta a maratoni (42.195 m) távot. Ilyen akaraterővel, megbízható, hosszú távú kitartással, vállalja és oldja meg, a legnehezebb feladatokat is, működteti és fejleszti vállalkozását. Soproni főiskolai tanulmányai közben született elhatározását megvalósítva, faipari és műszaki oktatói oklevele mellé, később munkavédelmi ismeretekből is felsőfokú képesítést szerzett. Erre alapozva indította vállalkozását 2002. júliusában munkavédelmi szolgáltatással. A piaci kereslet és a partneri igények kielégítésére, újabb szakképesítés megszerzésével, tevékenységi körét 2004. júniusától a tűzvédelemre is kiterjesztette. 2001-2005 végéig a győri Audi Hungária Motor Kft. munkavédelmiseként szerzett ismereteit, és friss vállalkozása tapasztalatait kölcsönösen felhasználva, folyamatosan fejlesztette szaktudását. A Győr-Moson-Sopron Megyei Mérnöki Kamara 2007. májusában megadta számára, a Munkabiztonsági (üzem- és munkaszervezés) szakértői engedélyt, és bejegyezte országos névjegyzékébe. A szakértői engedély száma:

Király Fivérek Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

Király Fivérek Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

A Király Fivérek Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató KFT 1995-ben, Marcaliban alakult. A két tulajdonos testvér a cég létrehozása előtt is lakatosipari és tűzoltó készülék javító tevékenységet végzett magánvállalkozóként. Fő tevékenységi köreink: Lakatosipari munkák Tűzoltó készülékek felülvizsgálata, javítása, forgalmazása Tűzcsapok és szerelvényeik felülvizsgálata, javítása, forgalmazása Tűzvédelmi tevékenység, tűzvédelmi jelzések forgalmazása Munkavédelmi tevékenység, munkavédelmi jelzések forgalmazása Különböző méretű raktár, illetve üzlethelyiségek bérbeadása Ipari gázok forgalmazása PB gáz forgalmazás DUNAFERR acéltermékek forgalmazása.

Liverton

Liverton

Munkabiztonsággal kapcsolatos szolgáltatások, tűzvédelmi szolgáltatások, környezetvédelmi szolgáltatások. Ha megbíz bennünket, átvizsgáljuk cége munkabiztonsági rendszerét. Az átvizsgálás során megvizsgáljuk a meglévő munkabiztonsági dokumentáció megfelelőségét, és az alkalmazott gyakorlatot. Az átvizsgálásról egy jelentést készítünk, melyben összefoglaljuk a munkabiztonsági rendszerükkel kapcsolatos hiányosságokat, gyenge pontokat és javaslatot teszünk a tovább fejlesztési lehetőségekre.

Lovas Komplett Védelem

Lovas Komplett Védelem

A munkahelyi biztonság és egészségvédelem az EU egyik legfontosabb szociálpolitikai területe. A legnagyobb kihívást jelentő területek egyike mert: Minden 5. másodpercben egy újabb EU munkavállaló szenved munkahelyi balesetet, és kétóránként egy újabb dolgozót ér halálos munkahelyi baleset. Ezért arra gondoltam, hogy szolgáltatásommal megelőzzük, feltárjuk, és kezeljük a munkavédelmi szempontból kiemelkedően fontos kérdéseket. Tudjuk, hogy a cégek, szervezetek munkavédelemmel kapcsolatos kötelességei és feladatai rendkívül összetettek. Önnek, mint cégvezetőnek és beosztottjainak sem könnyű egy-egy problémát munkavédelmi szempontból vizsgálni. Ezen problémák megoldásában szeretnék segítséget nyújtani. Tevékenységeimet, az egész ország területén végzem. Időpont egyeztetés után vállalom a cégdiagnosztika elvégzését!

Mebiz Bt. - munkavédelem, kockázatértékelés

Mebiz Bt. - munkavédelem, kockázatértékelés

A Mebiz Bt. sokéves tapasztalattal és szakképzett munkatársakkal végzi a munkavédelemmel és tűzvédelemmel kapcsolatos szolgáltatásokat cégek számára. Komplex és alapos kockázatértékelés, tűzvédelmi és munkavédelmi oktatás és tűzvédelmi szabályzatok elkészítése rövid határidővel és kedvező áron már 1 fő bejelentett dolgozótól is, ha nem akar bírságot! Külön ajánljuk figyelmébe online munkavédelmi és tűzvédelmi oktatásunkat, melynek célja, hogy ne okozzon problémát mondjuk az eltérő munkarend. Mindenki a saját tempójában fogja tudni elsajátítani az ismereteket.

Miboltunk - munkavédelmi termékek

Miboltunk - munkavédelmi termékek

Webáruházunkban különböző munkavédelmi termékek (munkaruha, munkavédelmi lábbeli, védőszemüveg, védőkesztyű, védőfelszerelés), kerti szerszámok, kisgépek, barkácsgépek, körfűrészlapok, valamint több ezer tartozék, kiegészítő széles kínálatával várjuk vásárlóinkat. Ha Ön az otthoni barkácsoláshoz, kertészkedéshez szeretné megvásárolni a szerszámokat, kellékeket, vagy akár iparosként érkezik oldalunkra, hogy munkájához beszerezze a szükséges munkavédelmi eszközöket, barkácsgépeket, szerelőszerszámokat, akkor jó helyen jár.

Tuti menü