Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tűz és Munkavédelem Vidék képes leírás: Miga - Válent [3. oldal]
részletek »

Tűz és Munkavédelem Vidék: Miga - Válent [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: munkavedelem.tlap.hu » Tűz és Munkavédelem Vidék
Keresés
Találatok száma - 49 db
Miga Bt

Miga Bt

A MI-GA Bt-ét 1993-ban alapítottuk. Székhelye Fejér megyében a 6-os főút mellett Ercsi és Martonvásár között Ráckeresztúron található. A megyében és szinte az egész ország területén közreműködünk a munkavédelmi szakfeladatok ellátásában. Tevékenységünket folyamatos és eseti megbízás alapján is végezzük. Célunk magas színvonalú szolgáltatás biztosítása. Filozófiánk fontos eleme a megbízhatóság, szakszerűség. Társaságunk munkatársai speciális tűzvédelmi- biztonságszervezői és munkavédelmi szakmérnöki képesítéssel rendelkeznek. Külső munkatársaink, szakértőink, alvállalkozóink megfelelő szakképesítéssel, nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek, munkájukért teljes felelősséget vállalunk. Társaságunk több szolgálati gépkocsival rendelkezik. Állandó elérhetőséget biztosítunk, feladataink ellátásához mobiltelefonok biztosítottak. Cégünk eddig hitelt nem vett fel, köz és egyéb tartozása nincs, fizetési kötelezettségünknek maradéktalanul eleget tettünk. Társaságunknál az MSZ EN ISO 9001-2001 szerinti minőségbiztosítási rendszer kiépítése folyamatban van, melyet a Standard Team cég végez. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Munkahelyi kockázatbecslés

Munkahelyi kockázatbecslés

Munkahelyi kockázatbecslés és értékelés, munkavédelmi szaktevékenység, tűzvédelmi szaktevékenység, emelőgépek időszakos vizsgálata, tűzvédelmi eszközök forgalmazása, egyéni védőeszközök, munka és védőruhák, munkahelyi higiénia. Közel 25 éve foglalkozunk aktívan munka-és tűzvédelemmel. Az első 15 évben egy nagy vállalat vidéki gyárának biztonságáért feleltünk, még munkavállalóként. Szerencsénk volt minket is kiszerveztek, kinyílt a világ! Sokoldalú ismereteket szerezhettünk az iparon kívül a mező és erdőgazdálkodás a szociális, az egészségügyi szféra, de a közintézmények biztonsága terén. Készítettünk szabályzatot kockázatértékelést üzemi konyhának, vezető autókereskedésnek, zöldséges és fogtechnikus vállalkozónak is. Persze nem veszítettünk kapcsolatot a szűkebb, és tágabb környezet ipari üzemeivel. Legfontosabb ügyfeleink itt vannak. Lényegében a közel 10 év alatt nem veszítettünk ügyfelet. Mi mindig azt a megoldást választjuk amelyik a törvényből, a jogszabályból és a megbízható tapasztalatból származik. Nem lettünk gazdagok, de minden nap nyugodtan alszunk, de ha szükség van ránk akár éjjel is helyszíni munkát végzünk.

Munkaruha és felszerelés webáruház

Munkaruha és felszerelés webáruház

A http://www.barkacsonline.hu/ webáruházban elsősorban munkavédelmi ruhák - cipők - eszközök, háztartási gépek, kozmetikai gépek, szerszámok, szerszámgépek, kötőelemek, klímák, fűnyírók, fűkaszák, láncfűrészek, szivattyúk, házi vízművek, világítástechnikai felszerelések, áramfejlesztő gépek, széfek széles választéka található.

Munkavédelem Higiénia Webáruház

Munkavédelem Higiénia Webáruház

Nehezen tud dönteni a webáruházakban szereplő termékek közül? De nem Nálunk! Döntést segítő termékbesorolásunknak köszönhetően könnyedén össze tudja hasonlítani a termékeinket minőség és ár szerint egyaránt.Egyszerű és gyors vásárlási folyamat regisztráció nélkül! Kiszállítás akár 3 munkanap alatt! Házhozszállítás Érden belül és a környező városokba ingyenes!

Munkavédelem, kockázatértékelés, tűzvédelem

Munkavédelem, kockázatértékelés, tűzvédelem

Az egészséges és biztonságos munkahelyek kialakításában segítünk Önnek. Tűzvédelmi szabályzatok kidolgozásával, munkavédelmi és tűzvédelmi oktatással, illetve munkahelyi mérésekkel járulunk hozzá cége sikeréhez, dolgozói komfortérzetéhez. Tájékoztatjuk a legújabb szabályokról és feltételekről, hogy ne kelljen bírságtól tartania!

Munkavédelem, Tűzvédelem

Munkavédelem, Tűzvédelem

Munkavédelem, tűzvédelem felsőfokon. Munkavédelem oktatás megtartása, dokumentálása, oktatási tematika összeállítása. Tűzvédelem Szabályzat (tűzveszélyességi osztályba sorolás), Tűzriadó terv elkészítése cégre szabottan. Emelőgép időszakos szerkezeti és fővizsgálat elvégzése, dokumentálása a vizsgálati terv alapján.

Munkavédelmi eszközök | Veszprém, Pécs

Munkavédelmi eszközök | Veszprém, Pécs

A H Szerszám Kft. Veszprémben két helyen, és Pécsen kínál munkavédelmi eszközöket ügyfeleinek. Egyéni védőeszközök, védőfelszerelések és munkavédelmi termékek bő választékával várjuk Önt is. És, hogy mihez kínálunk szerszámokat? Látás-, hallás-, láb-, kéz-, és fejvédelemhez, légzésvédelemhez kínálunk minőségi munkaruházatot. Keresse fel üzleteink valamelyikét, ahol készséggel állunk az Ön rendelkezésére! City Szerszám: 8200 Veszprém, Budapest u. 17. Szerszám Center: 8200 Veszprém, Házgyári u. 5/D Szerszámház: 7632 Pécs, Táncsics Mihály u. 2.

Munkavédelmi Navigátor

Munkavédelmi Navigátor

A munkavédelmi törvényben meghatározott szaktevékenységnek minősülő feladatok elvégzése. Munkavédelmi kockázatelemzés, egyéni védőeszközök meghatározása Stb. Emelőgép ügyintézés. Tűzvédelmi szolgáltatás. Tűzvédelmi szabályzat, tűzriadó terv elkészítése. Szükség esetén megbízható szolgáltatók ajánlása (pl: emelőgép szakértő, érintésvédelmi felülvizsgáló, tűzoltó készülék felülvizsgáló stb)

Munkavédelmi szaktevékenység

Munkavédelmi szaktevékenység

Ha Önnek legalább 1 fő alkalmazottja van, akkor a Munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény a hatálya Önre is vonatkozik. Ebben az esetben néhány kötelezettség mindenképpen tartozik Önre. Amennyiben segítségre lenne szüksége e témában, kérem forduljon hozzám bizalommal. Munkavédelmi szaktanácsadással, oktatásokkal, munkavédelmi szaktevékenységi feladatok ellátásával, emelőgép ügyintézői tevékenységgel foglalkozom Enying-Siófok környékén - valamint szélesebb körzetében.

Hirdetés
Munkavédelmi szaküzlet Győrben

Munkavédelmi szaküzlet Győrben

Munkavédelmi szaküzletünk Győrben található, ahol több éves komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek munkatársaink! Győri szaküzletünkben hatalma termékválasztékra lelhet. E mellett komoly sok terméket tartalmazó webáruházunk is van, ahol megtalálja a munkavédelmi eszközök és felszerelések legjobb kínálatát. Termékkategóriáink között szerepelnek munkavédelmi cipők, bakancsok, zuhanásgátlók, munkaruhák, munkakabátok és még sok más munkavédelmiseknek kifejezetten ajánlott termékcsoport. Keressen fel minket!

Munkavédelmi szaküzlet Győrben

Munkavédelmi szaküzlet Győrben

Győri szaküzletünk munkavédelmi eszközök értékesítésével foglalkozik. Hatalmas termékválasztékkal rendelkezünk, webáruházunkban is rengeteg terméket lehet találni. Webáruházunknak van az egyik legnagyobb termékkínálata Magyarországon. Termékeink között megtalálhat minden fajta munkavédelmi cipőt, bakancsot, vágásbiztos kesztyűt, munkaruhát pólót és még sok más fontos eszközt is. Munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a munkavédelmi termékek értékesítésével kapcsolatban. Keressen fel minket bátran.

SILEX99 - Munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem, emelőgép ügyintézés.

SILEX99 - Munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem, emelőgép ügyintézés.

Teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk a munkabiztonság-munkavédelem, a tűzmegelőzés-tűzvédelem, a környezetvédelem, az emelőgép ügyintézés területén. Munkatársaink megfelelő szakképesítéssel, naprakész és gyakorlati ismeretanyaggal rendelkeznek. Több éves tapasztalatot és kellő rutint szereztünk a legkülönfélébb gazdasági ágazatokban (termelés, kereskedelem, szolgáltatás). Szolgáltatásaink rugalmasan alakíthatóak, díjazásunk ár-érték aránya kiemelkedő. Kiterjedt szakmai kapcsolataink révén minden esetben az Ön számára legoptimálisabb megoldásokkal tudunk szolgálni. Munkánkra garanciát vállalunk, és természetesen rendelkezünk szakmai felelősségbiztosítással is.

Tábla webáruház

Tábla webáruház

Cégünk fő profilja munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések elsősegélynyújtó táblák, érintésvédelmi táblák, KRESZ-táblák, valamint különböző piktogramok, feliratok gyártása és forgalmazása. A vállalkozás nyomdai háttérrel rendelkezik, így igazán sürgős megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Továbbá lehetőségünk van egyedi táblák kivitelezésére is.

Tűzvédelmi táblák és piktogramok

Tűzvédelmi táblák és piktogramok

Ha bármilyen, nyilvános helyen elhelyezendő feliratra, táblára van szüksége, válassza a legjobb minőséget, az elérhető árakat, és forduljon hozzánk! Legyenek azok például figyelmeztető táblák, közúti jelzőtáblák (KRESZ-táblák), munkavédelmi, tűzvédelmi vagy veszélyt jelző táblák, tiltó táblák, illetve bármilyen fajta menekülési útvonal tábla, a Tábla ABC-nél biztosan megtalálja! Ezeken kívül számos kategóriában válogathat tábláink közül, de ha mégsem találta meg, amit keres, mi legyártjuk az Ön igényeinek megfelelő egyedi táblát is.

Válent tűzvédelem

Válent tűzvédelem

Komplett tűz- és munkavédelmi szolgáltatások.Tűzvédelmi szabályzta,tűzriadó terv készítés.Tűzvédelmi szakvizsga,sztálybasorolás.Tűzoltó készülékek forgalmazása.Tűzvédelmi,munkavédelmi,kör nyezetvédelmi,HACCP,ADR,menekülési irány,piktogram táblák forgalmazása.Reklám dekorációk,autó dekorációk,névjegykártyák készítése.tűzvédelmi szabályzat,tűzriadó terv,kockázatértékelés,tűvédelmi felülvizsgálat,tűzoltó készülék karbantartás.Tűzvédelmi eszközök forgalmazása.utánvilágító tábla,

Tuti menü